23 Temmuz 2024

”Biz bir sefere çıktık zafer Allah’ındır diyoruz.”

  • PDF

Haber: Tülay DEMİRBAŞ

Ak Parti 25.Dönem Ordu Milletvekili aday adayı Fatih Sözen seçim çalışmaları kapsamında Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Korgan ve Kumru ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Fatih Sözen, “Yeniden bir Türkiye’nin şekillenmesinde acizane görev almak istiyorum.” dedi.
  Ak Parti 25.Dönem Ordu Milletvekili aday adayı Fatih Sözen ilk ziyaretini Aybastı ilçesine gerçekleştirdi. Sözen’e Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Erişmiş, İbrahim Eroğlu, Ak Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanı Murat Bölükbaş, Ak Parti Fatsa Eski Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Şahin, Fatsa Belediye Meclis Üyesi İsmail Demirbaş’ da eşlik ettiler.
 
“Teşkilatlar içerisinden gelen kişiler çok ayrı değerlendirilmelidir”
Gittiği her yerde ilçe ve belediye başkanlarının güzel dilek ve temennilerine teşekkür eden Ak Parti 25.Dönem Ordu Milletvekili aday adayı Fatih Sözen ise, “Siyaset yapan insanların bir hedefi bir amacı olmalıdır. Ben Fatsa'da partimizin kurucu üyesiyim. 2001 ve 2007 yılları arası yönetim kurulu üyeliği yaptım. İlçe Başkan Yardımcılığı ve Siyasi Ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptım. 2007 - 2014 yılları arasında da ilçe başkanlığı yaptım. İlçe başkanlığı görevi ağır bir görev sorumluluk isteyen bir iş. 8 yıllık ilçe başkanlığı döneminde partimiz 9  tane seçim yaptı.  Bu süreç çok kolay değildi ağır bir süreç yaşadım. Hamd olsun hepsinden de başarı ile ayrıldık. Bu da bizim siyasi kimliğimiz oldu. Ben 8 yıl ilçe başkanlığı yaptıktan sonra bir 3 yıl daha bu görevi tercih etmedim. Partimizin koyduğu 3 dönem kuralı partimizin aynı zamanda zindelenmesine yenilenmesine sebeptir.  6 dönem 7 dönem Milletvekilliği yapmış kişiler var görüyoruz ama dışarıda bir dünya cevher var. Bu insanlara müsaade etmek lazım yol vermek lazım. Bu işin yakışanı da budur. Ben şuna inanıyorum ki teşkilatlar içerisinden gelen kişiler çok ayrı değerlendirilmelidir. Bizim üst kimliğimiz Ak partidir. Önemli olan Ak Partimizin bu seçimden en yüksek oy oranı ile ayrılmasıdır. Sloganımız Ordu ilinde 5’de 5’dir. Yeni Türkiye parolası ile Ordu’da 5’de 5 yapmak durumundayız. Bu matematik olarak mümkündür azimli çalışmaya bağlıdır. Yeniden bir Türkiye’nin şekillenmesinde acizane görev almak isteriz. Ak Parti yüzde 50’lik oy oranı ile çok büyük bir aile. Önümüze 7 Haziran seçimlerinde bir önceki seçimdeki oy oranını geçecektir ben buna yürekten inanıyorum. Biz bunun gayreti içerisindeyiz. Rabbim nasip ederse bizde bir yolculuğa çıktık. Her şeyden önce ben nasibe kadere inana bir kişiyim. Biz bir sefere çıktık zafer Allah’ındır diyoruz. Ben de içinizden bir kardeşiniz olarak bu defa talep eden taraftayız.  Ben hafta sonu yapılacak olan temayülde partili kardeşlerimden destek istiyorum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde