23 Temmuz 2024

BU PROJELERİ KİM YAPACAK?

  • PDF

30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Fatsa Belediye Başkan’ı Hüseyin ANLAYAN tarafından projelendirilerek; halka hizmet programı çerçevesinde beyan edilen vaad’lerin akıbeti Fatsa  kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Yerel seçimlerin ardından yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen, hizmet alımı noktasında umulan performansı bulamadıklarını belirten Fatsalı vatandaşlar; yapılmasını dört gözle beklediğimiz projeler niçin başlamıyor diyerek hayıflandılar.

Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla birlikte yapılması beklenen bu projeleri ilçemize Büyükşehir Belediye’sinin kazandıracağını biliyoruz fakat, bugüne kadar Büyükşehir’in Fatsa’ya bir yatırım hizmetinde bulunmadığını da gözlemliyoruz diyen vatadaşlar; “ Seçimlerin üzerinde yaklaşık 1 yıl geçmiş durumda. Buna rağmen Fatsa’da yerel yönetimlere ait hiçbir yatırım ve planlama gerçekleşmemiştir. Gazetemiz’in 1. sayfasında yer alan 8 proje’nin şuana kadar hiçbirinin yatırıma dönüşmediği apaçık ortadadır. Büyükşehir Belediye’sinin artık Fatsa’nın ihtiyaçlarına da bir an önce el atması gerekmektedir. Muhalefet parti temsilcileri ise üzerlerine düşen görevi yerine getirerek, bu durumu gündeme getirmelidir.  Seçimler gelip geçici, yatırımlar kalıcıdır. Sayın başkan Enver YILMAZ’ın biz kamuoyu’na açıklama yapmasını istiyoruz. Fatsa’nın beklediği hizmetlerin biran önce hayata geçmesini umuyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde