23 Temmuz 2024

“FATSA’DA SPOR’A VERİLEN DEĞER GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR”

  • PDF

Fatsa İlçe Spor Müdürü Halil Bekyürek ilçemizdeki spor faaliyetleri’nin gün geçtikçe arttığını; ayrıca spor’a verilen değerin daha da fazlalaştığını söyledi.

Fatsalı genç sporcuların bir çok dalda dereceye girerek, Fatsa ilçesi’nin adını en güzel şekilde temsil ettiğini belirten BEKYÜREK, Fatsa Belediyespor’un ligde kalabilmesi için tek yürek olmamız gerektiğini söyledi.

“ Fatsa Belediyespor’un Yanında Olursak Başarıyı Yakalayabiliriz”

Ahmet Cambaz ve yönetimi’nin istifa etmesiyle birlikte Fatsa Belediyespora kayyum olarak tekrar atandığını ifade eden Halil Bekyürek şu açıklamalarda bulundu; “Elimizden geldiğince Fatsa Belediyespor’u belli bir noktaya getirmek için çalışıyoruz. 2. yarı’nın ilk 5 haftasıyla birlikte 10 puan aldık ve kendi sahamızda hiç yenilmedik.  Ben Fatsabelediyespor’un ligde kalacağını düşünüyorum. Amaımız Ünyespor’un üzerine çıkarak ligde kalmayı amaçlamak olacak. 25 Şubat 2015 te mahkeme süreci var. Tekrardan kayyum ataması olacak. Mahkeme kimi atar onu bilemeyiz. Mahkeme tekrardan bizi atarsa elimizden geldiği kadar mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Yeni dönemde güzel transferlerimiz oldu. Canberk ve Polat arkadaşlarımızı renklerimize kattık. Kaleci Doğan Can’ı transfer ettik. Takımımız şuan çok iyi.Taraftarların ilgi ve alakası çok iyi. Fatsa halkı olarak bir kenetlenme var ve bu kenetlenme başarıyı getirecek diye düşünüyorum” diye konuştu.

“Fatsa’da başarılı sporcular var”

Fatsa’da çok başarılı sporcuların olduğuna dikkat çeken Bekyürek; “Ocak ayında Badminton Türkiye Grup finalleri vardı.  27  Şubat – 1 Mart tarihleri arasında Anadolu Yıldızları tekvando dalında  Fatsa 75. Yıl Spor Salonunda yarı final yapılacak. 10 Mart tarihinde voleybol dalında Karadeniz Grup finalleri olacak. Bunlar güzel şeyler. Milletvekilimiz İhsan ŞENER’in bu maçların Fatsa’ya alınmasında ciddi uğraşları var.  75. Yıl Spor Salonumuz restorasyon’u tamamlandı. Bölgeyi temsil eden bir spor salonumuz oldu. Ordu, Ünye ve Fatsa arasında en fazla lisanslı sporcusuya sahip olan ilçeyiz.  Bizler Fatsa adına elimizden gelen gayreti vererek spor alanında Fatsa’da güzel faaliyetler yapmaya çalışıyoruz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde