23 Temmuz 2024

“CHP'nin bayrağına rüzgâr olmak, onu daha fazla dalgalandırmak için yola çıktık”

  • PDF

CHP’de bir dönem Ulubey iki dönemde Ordu Belediye Başkanlığı yapan Seyit Torun oldu. Torun, CHP Parti İl Başkanlığı binasında düzenlediği toplantıyla 7 Haziran Milletvekili genel Seçimleri’nde CHP’den Ordu Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aday adaylığını açıkladığı programda Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Ordu İl Başkanı Cemil Cebeci, CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal ile partililer Seyit Torun’u yalnız bırakmadılar.

Siyaseti hep hizmet etme aracı olarak gördüğünü söyleyen Seyit Torun, “Siyaseti hiçbir zaman zenginleşme aracı olarak görmedim. Dün Belediye başkanıyken de sizin aranızdaydım bugün de sizin yanınızdayım. Hep sizlerle birlikte oldum. Allah bana nasip ederse size milletvekili olarak hizmet vermek istiyorum.

Bugün birlik, beraberlik, dürüstlük ve inancın insanlar arasında hala var olduğunu ülkemize bir kez daha gösterdik.

Bugün, milletvekilliği aday adaylığımı açıklarken yanımda olan tüm dostlarımla birlikte CHP iktidarına giden yolda ilk adımı attık.

CHP'nin onurlu rüzgârıyla yol almaktan da öte, CHP'nin bayrağına rüzgâr olmak, onu daha fazla dalgalandırmak için yola çıktık.

Partimizin bayrağını hak ettiği yere taşımak için binalara sığmadık, yollara sığmadık.

Bu güzel günde benim ve partimin yanında olan dostlarıma ve istediğini halde gelemeyen ama mesajlarıyla desteklerini bildiren partililerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde