23 Temmuz 2024

Aybastı gençlik kolları seçim startını verdi

  • PDF

AK Parti Aybastı İlçe Yönetim Kurulu tarafından Sefa Yılmaz'ın Başkanlığında yeniden oluşturulan İlçe Gençlik kolları bugün kahvaltılı toplantıyla biraraya geldi. Yeni oluşan Gençlik Kolları Yönetimi tanışma ve kaynaşma amaçlı yapılan toplantıda İlçe Başkanı Fazlı Eren, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler. 
Toplantıda söz alan AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazlı Eren, yeni oluşturduğumuz Gençlik Kolları Teşkilatımızın partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Gençlik Kolları’nın siyasetteki ilk basamak olması ve geleceğin siyasilerininde buralardan yetişiyor olması, bu yaşta önemli görevler üstlenen genç arkadaşları özgüvenlerinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki süreçte ana kademe olarak bizler genç arkadaşlarımızın her zaman yanlarında olacağız. Bu salonda ki genç arkadaşların gözlerindeki heyecanı ışığı ve başarma azmi bizleride tetikleyeceğini bilmenizi istiyorum. Önümüzde bir Genel seçim süreci var bu süreçte Gençlik Kollarımıza çok önemli görevler düşmektedir. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde zafer yine bizlerin olacaktır. dedi. 
Belediye Başkanı İzzet Gündoğar'da kısa bir konuşma yaparak, "bu zamana kadar ki tüm süreçlerde gençleri devamlı yanımızda gördük. Yeni oluşan bu teşkilatında yanımızda olacağından eminiz. Belediye Başkanınız olarak sizlere her zaman kapım açıktır. Yeni oluşan Gençlik Kolları Yönetiminin hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 
Gençlik Kolları Başkanı Sefa Yılmaz'da kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan Yılmaz, öncelikle bizleri kırmayarak bu yeni oluşuma katkı veren arkadaşlarıma, bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanıma ve Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Gençlik Kolları olarak elimizden gelen gayreti partimiz için göstereceğimizden emin olabilirsiniz. dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde