23 Temmuz 2024

VEKİL ŞENER GENEL SEÇİM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Kadın ve Gençlik kolları ile bir araya gelerek genel seçim hedeflerini açıkladı.

İhsan ŞENER, “Ordu’da 5 milletvetkeli’nin 5’ininde Ak Parti’den olması için elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz” dedi.

AK Parti Fatsa Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, " Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberlik açısından son derece önemlidir. Bizler de elimizden geldiği kadarıyla önümüzdeki genel seçimlerde partimizin başarılı sonuçlar alması için çalışacağız."dedi.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ise, "Seçimde dönemlerinde kadın kollarımız bizim kahramanlarımızdır. Seçimlerde fedakarca çalışmaları sayesinde yapılan hizmetleri ev ev anlatmaları ile başarıda büyük payın sahipleri. Gençlik kollarımız ise partimizin nerede ise tüm yükünü çekiyorlar. Partimizin başarısında büyük payları var"şeklinde konuştu.

5'TE 5 YAPMALIYIZ

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu hedeflerinin 5 Milletvekili'nin 5'ninde AK Partiden olması gerektiğini söyleyerek, "Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine hazırlık yapmak için bir aradayız. Artık seçim takvimine girilmiştir. 3 sün sonra Kamu'da aday adayı olacaklar istifa edecekler. 7 Nisan'da listeler seçim kuruluna verilmiş olacak. Ordu'da maalesef 1 eksikle seçime gidiyoruz. 2011 seçimlerinde 6 milletvekili ile temsil edilen Ordu, önümüzdeki seçimlerde 5 milletvekili ile temsil edilmiş olacak. Dolayısıyla biz bu 5 milletvekilinin 5'ninde AK Partili olması için sahada olacağız. 5'te 5 yapmaya çalışacağız."

ÇOĞUNLUKLA İKTİDAR OLMALIYIZ

Reformların, barış süresinin devamı için AK Parti iktidarına Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu ifade eden Şener, "AK Parti'nin 12 yılı aşkın süredir iktidarında Türkiye'de yapılan bütün reformlar, yenileşme hareketi toplumdaki barış süreci kalıcı hale gelmeli.  Bunun içinde bu kalıcılığın anayasal teminat altına alınması lazım. Çoğunlukla iktidar olamazsa Ak Parti tarihte en büyük kaybı yaşayacaktır Türkiye. Elbette AK Parti, elbette iyi düşünün insanlar kaybedecek ama esas kaybeden gerçekten Türkiye olacaktır. Biz bu şuurla bu inançla bu azimle yola çıktık. Bu kadrolar önümüzdeki seçimlerde burası Fatsa olduğu için söylüyorum, Fatsa gerçek potansiyelini önümüzdeki seçimlerde yansıtmış olacak."

EV EV GEZEREK HAKİKATİ ANLATACAĞIZ

Ev ev gezilerek hakikatlerin anlatılmasını isteyen Şener, "Bizim temsilcilerimiz kim olursa olsun, bugün benim, yarın bir başka arkadaş olabilir. Biz kol kola, el ele, yürek yüreğe sokaklarda, evlerde insanların yanında olacağız. Gerçekleri anlatacağız, hakikati anlatacağız, Türkiye'nin kalıcı iyiliğinin sağlanması için bu seçimlerin önemini insanlara anlatacağız.  Gençlik kollarımız ve Kadın kollarımız uç beyleri gibi her eve girecekler, her eli sıkacaklar, herkese bizim doğru ve iyi mesajımızı iletmiş olacaklar."

ULAŞTIRMA YATIRIMLARINDA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILDI

Ordu'nun her alanının imar edildiğini ifade eden Şener, "Ulaştırma bakanımızı ağırladık. Bayındırlık hizmetleri bakımından, ulaştırma hizmetleri bakımından sorun yok hepsi çözülüyor. Hepsinin projesi, planı yapılmış. AK Parti ulaştırma yatırımlarında büyük yatırım yaptı. Ulaştırma bakanlığının geçen yılki bütçesi 3,5 Milyar liradır.  Şuanda Ordu'ya yapılan yatırım 3 Milyar liradır. Ordu için pozitif bir ayrımcılık var. Sebebi de şudur yol ağı bakımından kara yolu bakımından Türkiye'nin 2. yol ağına sahip bir il."

FATSA İÇANADOLU'NA ANAYOLLARDAN BAĞLANIYOR

Fatsa'dan İç Anadolu'ya 2 tane ana yol açıldığını anlatan Şener, "Bir tanesi Fatsa-Aybastı-Reşadiye, bir tanesi de Fatsa-Korgan-Kumru-Niksar. Bu yollar açıldığında İç Anadolu buraya gelmiş olacak. Burada ihtiyaç olan Liman ile ilgili de yatırım programına alındı. Bütçesi hazırlandı yapılacak herhangi bir sorun yok. Ünye Çevre yolu bitti, Ordu Çevre yolu bitiyor. Fatsa Çevre yolunun proje çalışmaları hızla devam ediyor. 2016 yatırım programına Fatsa Çevre yolunu koymuş olacağız."  dedi

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde