23 Temmuz 2024

Yazı İşleri Müdürümüz göreve başladı

  • PDF

Fatsa Yeni Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre ESER göreve başladı.

Elazığ Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığında vatani görevini tamamlayan ve  gazetecilik mesleğine bıraktığı yerden devam eden  Emre ESER;  “Fatsa’da ki basın sektörüne bilgimiz ve tecrübemiz ışığında hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

‘Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde ifa edeceğiz’

Genç beyinlerin Fatsa’nın basın sektörüne katkı sağlaması gerektiğini ve bu mesleğin Fatsa’daki etki alanlarını genişleterek daha fazla kitleye hitap etmesi gerektiğini ifade eden Emre ESER;” Yerel basın  vatandaşların bilgi alma özğürlüğünü sağlayan  ve yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören 4. kuvvettir.  Gazetecilik ‘Basın ve Yayın’ ahlak kuralları çerçevesinde her kesime eşit mesafede konum alarak icra edilmesi gereken bir meslektir.  Medya araçlarını düşmanca ve kindar duygular besleyerek tehtid unsuru olarak kullanmak seviyesizlik ve bilgisizlikten öteye geçemez. Bizler bu tarz olaylara Fatsa’da mahal vermemek adına sorumluluğumuzun bilincinde olup, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde ifa etmek ve örnek olmak amacındayız ” şeklinde konuştu.

‘Fatsa’da Gazeteciler Cemiyeti Kurulmalıdır’

Fatsa’da basın sektörünü daha fazla profesyonelleşmesi adına gazeteciler cemiyetinin kurulmasına dikkat çeken Emre ESER;  ‘Fatsa’da bu sektöre yıllarını adamış kişiler bir araya gelerek Fatsa Gazeteciler Cemiyeti’ni ilçemize kazandırmalıdır. Ordu ve Ünye’de gazeteciler cemiyetin’in aktif şekilde varolması Fatsa’mıza örnek teşkil etmelidir” diye konuştu.

‘Sarı Basın Kartımı Bekliyorum’

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü aracılığıyla Sarı Basın Kartı’na başvuru yaptığını ve bekleme süresine tabi olduğunu belirten Emre ESER, bu mesleği bizlere verilen resmi haklarına tabi olarak icra etmek istediğini ve bekleme süresinin azalıp yakın zaman içerisinde sarı basın kartına sahip olacağını belirterek sözlerine son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde