23 Temmuz 2024

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM TÜRKİYE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

  • PDF

Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Fatma Varnalı “Önümüzdeki seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Herkesin bu seçimde seferberlik ilan etmesi gerekir” dedi
Başkan Varnalı, “biz çalışmalarımıza görünmese bile tüm arkadaşlarımızla bir ekip halinde hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Daha geniş kitlelere ulaşmak için genel seçimlere kadar gayretli çalışmalarımızı gece gündüz sürdüreceğiz. Partimizin tüzüğünü halka iyi anlatacağız. Koordineli bir şekilde planlı çalışmak zorundayız ve herkese bu şekilde ulaşacağız. Önümüzdeki seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçimdir” diye konuştu.
Varnalı, Şuanda Ordu ilinde en önemli olay aday adayları arasında ön seçimin yapılmasıdır. Yaklaşık Ordu’da yaklaşık 8 bin civarında kayıtlı üye sayısı var. Ön seçimde kimin aday olacağını üyeler belirleyecek. Biz şu anda Fatsa ilçe teşkilatı olarak aday adaylarına eşit mesafede bakmak zorundayız. Aday adayları kendi çalışmalarının sürdürürken bizde ilçe teşkilatı olarak parti programı üzerinde çalışmalarını sürdürürüz. Sandık başı görevlilerimizi, mahalle sorumlularımızı tespit ederiz.
Hedefimiz iktidar olmaktır diyen Fatma Varnalı, CHP önünde çok önemli ilkeler var. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimidir. Bu seçim parlamenter rejiminin devam etmesi için çok önemlidir. Tüm üyelerimizin, tüm gönüllülerimizin, tüm milliyetçilerin, aşırı solcuların, aşırı Kemalistlerin hepsinin bir sistem üzerinde toplanması gerekiyor, çünkü böyle olmazsa biz gerçekten amacımıza ulaşamayız. Ne kadar parçalanırsak bizim bölünmemize yol açar. Birlik ve bütünlüğümüzü bozar. İnsanların çok akılcı davranıp iki elinin arasına başının alıp düşünmesi gerekir. Bu demokrasimizin bozulmasıdır” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde