23 Temmuz 2024

İŞTE O PROJEYE DESTEK BÜYÜDÜ

  • PDF

Fatsa Orta Büyük Camisi’nde başlatılan ve Türkiye’de ilk kez uygulanan “Her Cumartesi Sabah Namazlarına Çocuğunu Al Camiye Gel, Torununu Al Camiye Gel” Projesi 10 ncu haftasına girdi.
Fatsa Orta Büyük Camisi’nde kampanya nedeniyle Cumartesi sabahı da okulların tatil olmasına rağmen kalabalık bir çocuk cemaatinin olduğu gözlendi. Uykularından feragat ederek büyükleriyle sabah namazı için camiye koşan çocuklar herkesi duygulandırdı. Namaz sonrası çocuklara cami görevlileri tarafından kahvaltı verilmeye devam edildi.
“PROENİN AMACINA ULAŞTIĞINI GÖRÜYORUZ”
İlçe Müftüsü Hüseyin Can, projenin uygulanmasına emeği geçen herkese, çocuğunu ve torunlarını alıp camiye gelen velilere teşekkür etti. “Artık bu proje büyüdü, bizim vatandaşımız ve esnafımız bu projeye sahip çıktılar. Bu projeyi uygulayanlardan Allah razı olsun, önümüzdeki günlerde de gençlere yönelik bir projemiz olacaktır. Onu da kamuoyu ile paylaşacağız” dedi
“BU PROJEDE ARTIK ÇOCUKLAR BİRBİRLERİNİ TEŞVİK ETMEYE BAŞLADI”
Fatsa Orta Büyük Camisi İmam Hatibi Necati Ergül de “İstişare ederek başlattıkları bu projenin 10 ncu haftasına girdiği bu sabah halkımızın büyük desteği ile, büyük fedakarlığı ile çocuklarımız da birbirlerini teşvik etmesi etkili oldu ve projenin çığ gibi büyüdüğünü gördük. Çocuklarımızı cemaatte görmek bizleri çok mutlu ediyor.
Çocuklar da bu kampanyanın çok hoşlarına gittiklerini, sabah namazı için hiç de zorlanmadan uyanarak camiye geldiklerini ifade ediyorlar.Herkese teşekkür ediyoruz”dedi 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde