23 Temmuz 2024

ÜNYE ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI'NA SARIKAHRAMAN YENİDEN SEÇİLDİ

  • PDF

Ünye Ziraat Odası Başkanlığı'na Osman Sarıkahraman yeniden seçilerek güven tazeledi. 
Ünye Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu, odanın toplantı salonunda gerçekleşti. Kongreye, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, MHP İlçe Başkanı Nedim Can, CHP İlçe Başkanı Orhan Bodancı, Ordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, çevre ilçe ziraat odası başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları, ziraat odası delegeleri, muhtarlar ile çiftçiler katıldı.
Divan Başkanlığını Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek’in yaptığı kongrede, gündem maddeleri görüşülerek kabul edildikten sonra dilek ve temenniler bölümünde başkanlığa aday olan Tacettin Kaya ve mevcut Başkan Osman Sarıkahraman delegelere seslenerek destek istediler.
Yeniden başkan adayı olan Osman Sarıkahraman, yaptıklarını ve yapmayı düşündüğü çalışmalar hakkında bilgi vererek, " Bildiğiniz gibi bizim alt katımızda bir satış reyonumuz var. Biz bu satış reyonunun çok işlevsel bir görevi olmadığı için hizmet birimini aşağıya alarak yukarıdaki alanımızı da tarımsal danışmanlık alanı olarak ayırdık. Ürün verimini nasıl arttıracaklarını çiftçilere anlatabilecek 8 tane profesyonel tarımsal danışman arkadaş aldık. Bunlar Tarım Bakanlığı desteklidir. Bu süreç başlayalı 8 yıl oldu. Ancak biz daha 2 yıldır başlatabildik. Geçen yıl iki tane arkadaşımızla başladık. Ordu Ziraat Odası 25 kişiyle bu işlemi yaparken, Ünye bu işleme girmeye korktu. Çünkü bu işle uğraşmak zorundasınız" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 88 delegesi bulunan Ünye Ziraat Odası Yönetim ve denetim kurulunun seçileceği seçimlere geçildi. 87 delegenin oy kullandığı seçimlerde 58 oyla mevcut başkan Osman Sarıkahraman yeniden oda başkanlığına seçilirken, diğer aday Tacettin Kaya 29 oy aldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde