23 Temmuz 2024

BAŞKAN TEKİNTAŞ "HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"‏

  • PDF

Tamamı Sağlık Personellerinden oluşan ve içlerinde doçentler, uzman hekimlerin yanı sıra Sağlık personellerinin oluşturduğu SAKE Sağlık Arama Kurtarma Ekibi, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı makamında ziyaret ederek ekiplere verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Kurulduğu günden itibaren başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren SAKE Sağlık Arama Kurtarma Ekibi,Belediye Başkanı Engin Tekintaş'a malzeme desteği için teşekkür ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Tekintaş'ı makamında ziyaret ederek SAKE'nin bazı malzeme ihtiyaçlarını kendilerine ilettiklerini ifade eden SAKE Başkanı Celal Tomakin, bu taleplerinin Başkan Tekintaş tarafından zaman kaybedilmeksizin yerine getirildiğini söyledi. Tomakin açıklamasına şöyle devam etti. " Belediye Başkanımız Engin Tekintaş'ı geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek ekibimizin bazı malzeme eksikliklerini iletmiştik. Aradan geçen kısa zaman içinde bu isteklerimiz karşılık buldu. Ben öncelikle Belediye Başkanımız Engin Tekintaş'a ve Başkan yardımcılarına bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş"SAKE Sağlık Arama Kurtarma Ekibi bizlere ziyaretlerinde bir takım malzeme eksiklerini dile getirmişler ve bizlerden bu konuda destek istemişlerdi. Bizlerde Belediye olarak kendilerine gücümüz yettiği oranda destek sözünü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirmiş olduk"dedi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, açıklamalarına şöyle devam etti." Bizim için insan sağlığı ve güvenliği çok önemli. Onun için kurulmuş olan bu tarz Arama-Kurtarma ekiplerine desteğimiz devam edecektir.Ben öncelikle Altınordu ilçesi başta olmak üzere il genelinde acil durumlarda en önde yer alan Kurtarma ekiplerine desteğimiz olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Ben SAKE Sağlık Arama-Kurtarma Ekibine çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde