23 Temmuz 2024

BİR DAHAKİ YAPACAĞIM KÖPRÜDEN ARACIMLA GEÇECEĞİM

  • PDF

Fatsa Bolaman mevkiinde otoyol sebebiyle kara yoluna ulaşım sağlayamayınca çözümü tahtalı halat köprü yapmakta bulan Demirbaş ailesi şimdi de aracıyla geçebilecek bir köprü yapmayı düşünüyor.

Fatsa – Ordu bölünmüş otoyolunun faaliyete geçmesiyle evlerinden kara yoluna ulaşımları kesilmiş ve kendi imkanları ile tahtalı ve çelik halatlı bir köprü yaparak ulaşımı sağlamışlardı. Evlerine ulaşılabilmeleri için böyle bir yola başvurmak zorunda kaldıklarını belirten Mustafa Demirbaş, "Bizim kendi evimizden yola ulaşabilmemiz için en az 2 kilometre yol yürümemiz lazım. Yürüsek bile yağmur çok yağdığı zaman ırmağın suları yükseliyor ve karşıya geçemiyoruz. Biz de çareyi otoyola uzanan bir köprü yapmakla bulduk. Halatları karşıdan karşıya gererek ve tabanını tahtalarla kapatarak bir köprü yaptık. Geçerken biraz sallanıyoruz ama mecburuz.

Maddi durumumuz iyi olsaydı arcımızla geçebilecek köprü yapacaktım diyen Mustafa Demirbaş “Yinede düşünüyorum. Bu konuda yetkililerden de yardım bekliyorum. Yaptığımız köprü için çevremizdeki hane sahiplerinden hiçbir maddi katkı almadık ama herkes bu köprüden geçebilir" dedi 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde