23 Temmuz 2024

“Hedefimiz İktidar Olmak”

  • PDF

Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fatma Varnalı gazetemize yaptığı ziyarette “ Hedefimiz iktidar olmaktır” dedi.

Doğan Çelebi’nin istifasından sonra genel merkez tarafından ilçe başkanı olarak atanan Varnalı basın ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamalarda Ordu’da milletvekili adaylarının belirlenmesi için ön seçim istediklerini beyan etti. Yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanının da hazır bulunduğu ziyareti partinin basın ve halkla ilişkiler koordinatörü Yücel Yüksel organize etti.

Yapacakları çalışmaları basın ile iç içe sürdüreceklerini ifade eden Varnalı; “ siyaset git gide daha çok ivme kazanması gereken bir olgudur. Genel seçimlere dört ay gibi bir süre dilimi kaldı. Türkiye genelinde önemli bir seçim olacak. Cumhuriyet rejiminin de zor bir sürece girdiği zaman diliminde yaşıyoruz. Bu bakımdan bütün vatandaşlarım hangi partiden, hangi düşünceden olursa olsun bu seçimde kuvayyi millliye ruhu ile demokratik bir zemin içerisinde buluşmak zorundayız. Çünkü bu bir kader seçimidir. Rejim değişikliğine gidiliyor ve bunun da altyapıları yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi hiç bir zaman dini olgular altında politikalarını sürdürmemiştir. İnsanların mutluluğu ve refahı için çalışmıştır. Cumhuriyet Halk Partisinin bu seçimdeki hedefi iktidar olmaktır. Bu söylemler hayata geçirilebilecek niteliktedir. Her kesimdeki insanlara ulaşıp seçim çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Milletvekili adaylarının belirlenmesi için ön seçimde ısrarcı olduklarını belirten Varnalı; “ Bu ön seçimin üye tabanlı yapılmasını istiyoruz. İlimiz genelinde 8500 aktif üyemiz bulunmakta. Üyelerimizin tamamının oy kullanabileceği hakim huzurunda bir ön seçim istiyoruz. Bu konuda da genel merkezimizin duyarlılığı bellidir. Milletvekili adaylarımızın öns eçimle belirlenmesi parti tabanımız tarafından da kabul görecektir” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde