23 Temmuz 2024

Ankara temaslarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başbakan Yardımcısı Akdoğan, “Kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Ordu

  • PDF

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatili bu gün başladı. 21 bin 952 öğrenci karne sevinci yaşayarak 15 günlük tatile girdiler.
Fatsa’da karne töreni Ali Rıza Demircan İlkokulu’nda gerçekleşti. Düzenlenen törene Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ‘Sevgili öğrenciler, birinci yarıyıl sonunda ara karnenizi almış oldunuz. Tatil döneminde öncelikle dinlenmenizi ve bunun yanında kitap okuma, çeşitli sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunma gibi etkinliklerle kendinizi geliştirecek aktivitelerde bulunmanızı ve böylelikle 2. yarıyıla umut dolu bir başlangıç yapmanızı ümit ediyorum’ dedi.
Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterileri ve öğrencilere karnelerinin verilmesi ile son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde