23 Temmuz 2024

Fatsalı Boksör Türkiye Şampiyonasında

  • PDF

Fatsalı boksör Ümit Işık bu yıl Türkiye Şampiyonasında bende varım diyor. 17-18 Ocak 2015 tarihinde Ordu’da yapılan ve hemşehrimiz emekli başkomiser Milli Hakem ve Eski Boks Milli Takım Antrenörlerinden Celal ÖZGÜN’ün yönettiği ve başhalemliğine yaptığı müsabakalar sonunda, 76 kg da Yıldızlar katagorisinde İl birincisi oldu ve 25 -30 Ocak tarihlerinde Artvin ilinde yapılacak Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek. Yıldız yetenek bu yıl Türkiye Şampiyonasında bende varım, rakiplerin benden korksun diyor.
Bu sayede Fatsa’nın adını duyuracağını ifade eden Ümit Işık; “ Ben hiperaktif bir çocuktum ve bu enerjimi spor alanında kullanmaya karar verdim. Sokakta çok fazla kavgalar ediyordum ve spora yönlendirildim. Hocalarım sayesinde yetiştim ve güzel dereceler aldı. Benim gibi tüm arkadaşlara da spor yapmalarını, boş zamanlarında vakitlerini yararlı uğraşlara harcamalarını öneriyorum. İlimi temsil etmek benim için büyük bir gurur kaynağıdır. İnşallah güzel bir netice alarak geri döneceğim” dedi.
Antrenör Yücel Sarı’nın kendi imkanlarıyla yetiştirdiği ve hazırladığı boksörlerden aynı şampiyona da Ahmet Can Seyrek 50 kg ikincisi, Enis Güvenkaya’da ikinci oldular. AİBA kuralları gereği ikincilerin Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı bulunmuyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde