23 Temmuz 2024

2015 YILI FATSA’NIN HAMLE YILI OLACAK

  • PDF

2015 Yılı Fatsa İçin Eğitim, Sağlık Ve Ulaştırma Alanında Tam Anlamıyla Hamle Yılı Olacak

AK Parti Ordu Milletvekili  ve AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener 2015 yılı içerisinde Fatsa’ya yapılacak yatırım ve projeler hakkında gazetemize özel bilgilendirmelerde bulundu.

Şener “ 2015 yılı Fatsa için eğitim, sağlık ve ulaştırma alanında tam anlamıyla hamle yılı olacak” dedi.

“ Fatsa Limanı İçin 20 Trilyonluk Onarım Bütçesi Oluşturuldu”

Geçtiğimiz hafta birim amirleri ile bir araya geldik ve Fatsa için yapmayı amaçladığımız projeleri görüştük diyen Şener; “Amirlerimiz ile Ordu’nun tamamının yatırımını ve özellikle Fatsa’daki liman ile ilgili acil çözüm üretmemiz gerektiği hususunu görüştük. Liman ile ilgili 20 trilyona kadar onarım bütçesi oluşturuldu. Fatsa limanını yirmi bin tonluk gemilerin rahatça ulaşabileceği bir liman haline getireceğiz. Rusya ile ticaretimiz hızla gelişiyor, bu sebeple gemilerimiz açık denizde bekleme yapıyor. Bu beklemelere son verilmesi için Fatsa limanının büyümesi gerekiyor. Hava şartları elverdiğinde öngörülen proje başlayacak” dedi.

“ Fatsa Çevre Yolu 2016 yılı Programında”

 Fatsa’nın gözle görülen en büyük eksikliklerinden birinin çevre yolu olduğunu ve bu konuda gerekli görüşmeleri bizzat gerçekleştirdiğini belirten İhsan Şener; “ Çevre yoluyla ilgili ise proje işlemleri devam ediyor. Ulaştırma bakanımız 2016 yılına programa koyabileceğimizi söyledi. Fatsa çevre yolu inşallah 2016 programında yer alacak” dedi.

Eğitim Alanında Eksiklikler Giderilecek

Acil ihtiyacı olan başka bir konunun eğitim alanında olduğunu ifade eden Şener; “ Eğitim yatırımlarına hız verdik. Şu anda pansiyonla ilgili hiç bir sorun kalmadı. Çiftli eğitim yapan okullarımız var. Biz o okullarımızı tekli eğitime geçirmeyi planlıyoruz. Hem eğitim, hem ulaştırma hem sağlık alanında 2015 yılı ciddi bir hamle yılı olacak. Önümüzdeki yıl da çevre yolunu programa aldırırsak Fatsa’nın acil sorunları birmiş olacak” dedi.   

“ İlçe Ziyaretlerimiz Sürüyor”

Şener; “Meclis çalışmaları ve yurt dışı çalışmaları nedeniyle kongre esnasında ilçeleri ziyaret edemedik. Şimdi ilçeleri ziyaret ediyoruz. Kadın kolları ve gençlik kollarıyla bir araya gelip çalışmaları hakkında bilgiler alıyoruz. Kadın kolları ve gençlik kollarının bu dönemde çok başarılı işler yapacağını umut ediyoruz. Tam bağımsız bir kadın ve gençlik kolları anakademeyle birlikte entegre olacak”.

Partimizin Kurumsal Kimliğinin Adamları Göreve Gelmiştir”

Yapılan ilçe kongreleri hakkında da kısa bir değerlendirmede bulunan Şener; “Kabataş ve Ünye’de sadece yetkilendirme yapılarak atama yapıldı. Onun dışında bütün kongreler yapıldı ve genel merkezin belirlediği isimler göreve getirildi. Biz zaten kongreyi önceden yapıyoruz. Araştırmalarımızı yapıyoruz ve araştırma neticesinde genel merkez bazı testlere tabi tutuyor , bunun neticesinde bir aday ortaya çıkıyor. Hiç kimsenin yanında değil, AK Partinin kurumsal kimliği altında siyaset yapmak bizim en büyük hedefimiz. Örgütlerimiz kurumsal örgüt olmalıdır ve biz bunu Ordu bölgesinde sağladık. Onun, bunun, şunun adamı değil partimizin kurumsal kimliğinin adamları göreve gelmiştir” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde