23 Temmuz 2024

Ziraat Odası Seçimlerinde Güç Birleşimi

  • PDF

Fatsa Ziraat Odası seçimlerine adım adım yaklaşıldığı bu günlerde adaylar arası birleşmeler söz konusu.

Şubat ayı içinde yapılacak olan seçimler için Ethem Kibar ile Ömer Yıldız güç birliği yapma adına Ethem Kibar öncülüğünde birleşme kararı aldılar.

81 delegenin oy kullanacağı seçimlerde bu birliktelikle yeni hesapların yapılması olası.

Mevcut başkan Mehmet Özgen, Ethem Kibar ve Yılmaz Gezer’in de aday olduğu seçimlerin çekişmeli geçeceği bu günden belli gibi.

Ethem Kibar’ın Ömer Yıldız ile birleşmesi kendisine güç kazandırırken, diğer adaylarda da birleşmelerin olabileceği yorumlarını gündeme getiriyor.

Bu güç birliği ile Ziraat Odasını daha iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyoruz diyen Ömer Yıldız; “ Tarımda , hayvancılıkta ve arıcılıkta her alanda odayı daha iyi yerlere taşıma, çiftçilerimize faydalı olma arzusu içerisinde bir araya geldik.  İbrahim Etem Kibar arkadaşımız hem başarılı bir iş adamı aynı zamanda ziraat odasını layıkıyla yönetecek bilgi, birikim ve donanımına sahip bir insan. Bilindiği gibi aynı zamanda kendisi de Ziraat Mühendisidir. Dolayısıyla tarımda, hayvancılıkta ve arıcılıkta ciddi birikimlere sahiptir. Fatsa’da Ziraatçılığı en üst seviyeye getirebilecek bir arkadaşımızdır. Bu açıdan kendisine karşı inancımız ve güvenimiz tamdır. Tarım ve hayvancılık konusundaki birikimlerini Fatsa’da Ziraat Odası Başkanı olarak bölgemizin lehine kullanması hepimiz için bir kazanç olacaktır ve kendisine bu yolda desteğimiz tamdır. Birlikte olduğumuzu tüm kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.

Etem Kibar’da Ömer Yıldız’a teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu; “Öncelikle böyle bir birliktelikte bizimle olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah seçimi kazandığımızda çifçilerimiz ile ilgili bütün kararları kendisiyle paylaşıp sonuçlandıracağız. Fatsa’da çiftçilerimizin sorunlarını ve imkanlarını biliyoruz. Bilgi birikimim doğrultusunda bu sorunları aşmaya çalışacağız. Bu görevi layıkıyla yayabileceğimi biliyorum ve talip olduğum bu görevde bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Fatsa her alanda her şeyin en iyisine layık.” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde