23 Temmuz 2024

“2015 Seçimlerinde Hedefe Kitlendik”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Av. Hayati Yılmaz gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarını hızlandıracaklarını belirten Yılmaz; “2015 yılı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak en az iki milletvekili çıkartmayı hedefliyoruz. Bu amacımız doğrultusunda tüm ilçe teşkilatı olarak hedefe kitlendiğimizi açık yüreklilikle belirtmek istiyorum. Şu anda kesin olamamakla birlikte üç kişinin milletvekili aday adaylığı için başvuru yapacağını duyduk. İsimleri ilerleyen zamanlarda kamuoyu ile de paylaşacağız” dedi. 

“2015 Seçimlerinde Başarı Amaçlıyoruz”

2015 seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün köylerimizde, mahallelerimizde ve Fatsa şehir merkezinde sandık görevlilerimizi mahalle temsilcilerimizi güncelleyerek son derece etkin bir biçimde seçim çalışmalarımıza başlayacağız diyen başkan Yılmaz; “ Teşkilatımız için gerekli koordinasyonu sağlayacak mahalle temsilcilerimizi oluşturacağız. Halkımızın bir sorunu varsa onu kaynağından öğrenerek gündeme taşıyacağız. 2015 seçimleri genel seçim ama yerelde de halkın sorunları varsa gündeme taşıyarak oy isteyeceğiz. İnşallah Fatsa bölgesinde de alabileceğimiz oyların en yükseğini alarak milletvekili seçimlerinde ilimizden en az iki millet vekili çıkartmayı başaracağız” dedi.  

“Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Yapılan Yararlı Hizmetleri Tebrik Eder, Fatsa’ya Fayda Getirecek Projelerin Hayata Geçmesi İçin Destekçisi Oluruz “

Halkımızdan beklentilerimizin çok üzerinde hem şahsıma hem de partime karşı teveccüh gördük. Bundan dolayı da oldukça mutluyuz diyen Yılmaz; “Bu teveccühe layık olabilmek için daha güzel işlere imza atmaya özen gösteriyoruz. Fatsa için yapılan tüm yatırımları, planları takip ediyoruz. Biz Fatsamıza ve ülkemize hayırlı hizmet eden kim olursa olsun , partili partisiz ayrımı yapmaksızın destekçisiyiz. Yapılan yararlı hizmetleri tebrik eder, Fatsa’ya fayda getirecek projelerin hayata geçmesi için destekçisi oluruz” dedi.

“Halkımızdan Zaman Zaman Şikayet ve İstekler Alıyoruz”

Muhalefet partisi olarak halktan zaman zaman şikayetler de aldıklarını belirten Hayati Yılmaz; “Bunlardan bir tanesi belediyemizin var olan borçlarını ödemek amacıyla mülkiyetlerini satışa çıkarmasıdır. Bu konuyla alakalı geçtiğimiz haftalarda bir basın açıklaması düzenleyerek önerilerde de bulunmuştuk. Bizlerin Milliyetçi Hareket Partisi olarak ortaya koyduğumuz çözüm önerilerinden biri olan bir madde vardı. iller bankası vasıtasıyla kişi başına gelen gelirin %40’lık bölümü büyükşehire aktarılıyordu. Başbakan Davutoğlu bakanlar kuruluna altı aylığına iller bankasına ödenen paranın belli oranının ilçe belediyelerine belli oaranının büyükşehire aktarılmasını askıya almış. Tabi bunlar şu an için duyum aşamasında. Büyükşehire aktarılan %40 dilimin Fatsa’da kalması kazanç sağlayacak bir durumdur. Bizim önerimiz doğrultusunda gerçekleşen bu olay ise bizim için sevinç kaynağıdır”dedi.

“Yol Harcamalarına Katılım Payı Almayacağız Denildiği Söyleniyor”

Halktan gelen şikayetlerden bir başkası ise yol harcamalarına katılım payı istenmesi olduğunu kaydeden Yılmaz; “ Bu katılım payları emlak değerlerinin yüzde ikisini geçmeyecek şekilde istenmiştir.  Duyduklarım doğrultusunda üzülerek söylüyorum ki büyük sanayi sitesinde halka asfaltlama çalışmaları yapılırken sizlerden yol harcamalarına katılım payı almayacağız diye söylenmiş. Belediye başkanımızın bunu söyleyipte aksini yapması şahsım adına beni üzmüştür. Kamu kurumuna olan inandırıcılık ve güven zedelenmiştir. Bu katılım payları istenmemelidir diye bir açıklama yapmıyorum. Çünkü belediye ciddi bir borç yükünün altındadır. Fakat zaman zaman usluplarda hatalar olabiliyor. Para almayacağım diye söz veriliyor fakat aylar sonra o bölgedeki esnaflardan yol harcamalarına katılım payları isteniyor. Bunun beni partim ve şahsım adına üzdüğünü belirtmek istiyorum” diyerek açıklamalarına son verdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde