23 Temmuz 2024

FATSA DEVLET HASTANESİ YÖNETİMİ GÖREVE DEVAM EDİYOR

  • PDF

Fatsa Devlet hastanesi yönetimi mevcut kadrosuyla sağlık hizmetlerini vermeye devam ediyor.
Ağustos 2014 tarihinden itibaren Başhekimlik görevini sürdüren Uz. Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu yeni süreçte de Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görevine devam edecek.
Fatsa Devlet Hastanesi yönetiminden oldukça memnun olduklarını ifade eden Ordu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat KÜÇÜKOĞLU;” Mevcut hastane yönetiminin aynı kadro ile yönetime devam etmesi uygun görüldü. Zaten çalışmalardan oldukça memnunuz. Yeni dönemde çok güzel çalışmalara imza atacağımıza dair inancımız sonsuz. Mevcut hastane binamızın inşaat çalışmaları sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Herhangi bir aksaklık söz konusu değil. Zorlu bir sürecin büyük bir çoğunluğunu geride bıraktık. Bu süreçte birlik ve beraberlik gösteren hastane yöneticilerimize, sağlık personelimize ve bizlere göstermiş oldukları hoşgörü ve sabırlarından dolayı vatandaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrar göreve gelen yönetimdeki arkadaşlara da başarı temennilerinde bulunuyor, hayırlı olsun diyorum” dedi.
Fatsa Devlet Hastanesi yönetimi, Başhekim Uz. Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Sağlam, İdari Mali İşler Müdürü Mustafa Güldiken, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Neşe Mollaoğlu ve Hastane Müdür Yardımcıları İlknur Yanıkoğlu ile Zeki Kutlu olarak belirlendi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde