23 Temmuz 2024

Fatsa Ak Parti’de Abdullah Uçar Dönemi

  • PDF

Adalet ve Kalkınma Partisi Fatsa ilçe teşkilatı 5. Olağan genel kongresi gerçekleşti.
Kongrenin Divan Başkanlığını Giresun milletvekili Mehmet Geldi, Ak Parti il yönetim Kurulu üyesi Halil Öz, Ak Parti il yönetim Kurulu üyesi Ramazan Azaklı, Ak Parti Fatsa Kadın Kolları Başkanı Ruhan Çaykara, Ak Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Şahin yaptı.
Gerçekleşen kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Emrullah İşler, Ak Parti Teşkilat Başkan yardımcısı Hüseyin Samavi, Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Ak Parti Ordu Milletvekilleri İhsan Şener, Fatih han Ünal ve Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çevre ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
5.olağan genel kongre’nin açılış konuşmasını son dönem Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen gerçekleştirdi. Sözen: “Görev yaptığım süreç içinde görevimi en iyi şekilde yaparak gerçekleşmiş olan seçimlerde başarılı olduk. Milletimizle birlikte bu seçimlerde başarılı olduk AK Parti hükümetimiz ülkemize önemli derecede hizmetler etti. Bizlerde bu hizmetlerden ilçe olarak önemli derecede yararlandık. Büyüklerimiz bizlere bu görevi layık gördü ve bu görevi elimizden geldiği kadar icra ettik. Artık görevimizi teslim etme zamanımız geldi. Bundan sonraki zamanlarda Abdullah Uçar arkadaşımız Fatsa ilçe başkanı olarak devam edecektir, kendisine görev hayatında başarılar dilerim’ dedi
En son gerçekleşen yerel seçimlerde Ordu ilinde 20’de 20 yaptıklarını belirten Ak Parti Ordu il Başkanı Hüseyin Akyol: “Ak Parti Ordu ilimizde önemli derecede başarılı sonuçlara imza atmıştır. Ak Parti’nin kalesi olan bir iliz. Büyükşehir olduk ve hizmetler artık sırayla ilimize geliyor ve gelecekte. Kongremizi tam anlamıyla başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise yaptığı konuşmada: “Bu zamana kadar gerçekleşen seçimlerin hepsinde Fatsa ilçesi hep ak partiye tam destek vermiştir. Fatsa bizim en önemli ilçelerimizden bir tanesidir. Büyükşehir Belediyesinde 600 kişi personel olacak denilen personel sayısı arttı. Bundan hizmetlerimiz devam edecek. Ordu ili hizmete doyacaktır. Fatsa ilçemizde kentsel dönüşüm projesinde önemli yatırımları gerçekleştireceğiz. Kongre herkese hayırlı olsun” dedi
Hükümetimiz Ordu ve Türkiye’de önemli yatırımlar yaptı diyen AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener: ‘Birlik ve beraberliğimizin oluşması için önemli adımlar attık. Bundan sonrada devam edeceğiz. Önemli olan bu birliğimizin devamını sağlamaktır. Bu teşkilat konusunda başarısızlık diye bir şey olmaz. Biz yapımızı millete hizmet ederek kullandık. İnşallah hizmet ederek devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Emrullah İşler kongrede: “5. olağan kongremizde sizlerle birlikte olduğum için mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. 3 Kasım tarihinde Türkiye yeni bir döneme başladı. 3 Kasım’da halkımızın sandıkları patlatmasını Türk baharı olarak isimlendiriyorum. Çünkü demokrasinin olduğu yerlerde baharlar sandıklarla gelir. Biz 3 Kasım’da başarısız, aciz siyasetçileri sandığa gömdük. İşte o günden bu güne yeni bir Türkiye inşaa ediliyor. Yeni Türkiye’nin en belirgin özelliklerinden birisi gelişmişlik, kalkınmışlık, büyüme, ilerleme her anlamda büyük bir başarıya imza atmaktır. İşte buraya baktığım zaman Karadeniz’de yıllar önce yolların halini biliyorum, şu anki o güzel yolların halini gördükçe gurur duyuyorum. Ordu ve Giresun havalimanı da inşallah yakın bir zamanda faaliyete açılacak. Dolayısıyla bölgeye ayrı bir ivme getirecektir” dedi.

430 üyenin tamamını alarak Yeni Başkan Abdullah Uçar’ın yönetim listesi; Cenan Kır, Ahmet Özyurt, Hüseyin Hakkı Serdar, İlhan Mollaoğlu, Cemal Kuş, Abdulkerim Aydın, Dilek Açıcı, Hatice Salep, Melek Özmaden, Gamze Geçtin, Tuba Ergün, Sibel aydın, Recep ali Mutlu, Sadettin Çakmak, Mustafa Halıcı, İsa Yüksel, Zekeryia Koçan, Yaşar Argın, Burhan Uslu, Cemal Paşalıoğlu, Recai Şahin, Fikri Kına, İsmet Tahir Özdemir, Mehmet Ali Çekici, Selim Genç, Muhammet Tutar, Hüseyin Tombuloğlu, Mahmut Bölükbaş, Adem Önen’den oluşuyor.

Kongrede 430 üyeden 350 kişi oy kullanırken 2 oy geçersiz sayıldı. 348 geçerli oyu alarak Adalet ve Kalkınma Partisi Fatsa ilçe Başkanlığına Abdullah Uçar Seçildi.
Kongre sonunda bir açıklama yapan başkan Abdullah Uçar: “Bütünleştirici bir karar neticesinde tek liste olarak seçime girerek başarıya imza attık. Gençlik Kollarından başlayan bir siyasi hayatım oldu. artık Fatsa’da iyi hizmetler yapmak için başkanlığa aday oldum ve üyelerimiz beni bu göreve layık görerek ilçe başkanı seçtiler. En iyi şekilde hizmet ederek genel anlamda Fatsa’mıza ne kazandırabiliriz onun planlarınıyapacağız. Kongreye katılım gerçekten güzeldi ben de bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum “ dedi.

 

İhsan Şener; “Bu enerjik yapıyı elinde tutmak için bu değişim süreçlerini kırgınlığa sebep olmadan tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

AK Parti 5. Olağan kongresinde konuşan Ordu Milletvekili İhsan Şener, yapılan seçimler ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olsun diyerek şu açıklamalarda bulundu, “ Biz bu gün Ordu ilimizdeki ilçelerimizin finalini yapıyoruz. En önemli ilçelerimizden biri olan Fatsa’da birlik ve beraberliğin oluşması için fedakarca gayret gösteren ve yedi yıldır ilçemizin ilçe başkanlığını yapan, uyumlu çalışan kıymetli kardeşim Fatih Sözen’e hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Bizim siyaset anlayışımızda bir bayrak yarışı anlayışı vardır. Bu teşkilat yapısında başarısızlık diye birşey söz konusu olamaz. Zamanı geldiğinde yenilenen ve devamlı gücü elinde tutan bir yapı vardır. Bu enerjik yapıyı elinde tutmak için bu değişim süreçlerini kırgınlığa sebep olmadan tamamlamaya çalışıyoruz. Biz hizmeti esas olan bir anlayışla yolumuza devame diyoruz. Biz bu yıl içerisinde Cumhurbaşkanı seçimi, mahali seçimler ve kongreler yaptık. Bu süreçleri bizim kadar sağlıklı atlatacak hiç bir parti bulunmamaktadır” dedi.

“Yeni Dinamik Teşkilatımızla 2015 Seçiminde Rekor Kırmalıyız”

Yatırımlarımız aynı hızda devam ediyor diyen Şener; “ Çevre yolu projemizi de ulaştırma bakanlığıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde 2015 yılı planlamasına koyacağız. Bunun yanı sıra beş yıldızlı hastane inşaatımız devam ediyor. Eğitim yönünde çalışmalarımız var ve tekli eğitime geçeceğiz. Sağlıklı yeni dinamik teşkilatımızla bir rekor daha kırarak 2015 yılı seçimlerini tamamlamamız gerekiyor. Beş gündür Kırgızistan gezisindeydim ve oradaki insanların Türkiye’den büyük beklentisi var. Üzerimizdeki sorumluluk büyük ve genç ve dinamik olmamız gerekiyor. Bütün ilçelerimizde kongreler yapıldı ve bu gün Fatsa’da da yenileniyoruz. Bayrağı alan kardeşimize teşekkür ediyor ve bu görevde başarılar diliyorum” diyerek açıklamalarına son verdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde