23 Temmuz 2024

N’FES KAFETERYA RESTAURANT HİZMETE GİRDİ

  • PDF

 Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı bünyesinde bulunan ve özel bir müteşebbis tarafından kiralanan “n’fes” isimli kafe restaurant gerçekleşen açılış ile hizmete girdi.
   İşletmeciliğini İlhan Karamustafa ve oğlu Adil Karamustafa’nın yaptığı n’fes kafe restaurantın açılışına Ak Parti 23.Dönem Milletvekili Ayhan Yılmaz, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Ak Parti Fatsa İlçe Başkan adayı Abdullah Uçar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Ticaret Borsası Başkanı Ali Fevzi, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
  İş yerinin açılış kurdelesini kesen Ak Parti 23.Dönem Milletvekili Ayhan Yılmaz işletme sahipleri İlhan Karamustafa ve Adil Karamustafa’ya hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.
  İşletme sahiplerinden Adil Karamustafa, Fatsa’ya güzel bir mekan kazandırdıklarını belirterek, “Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Kebap ve balık türü gibi çeşitli yemeklerimizle, çok özel kahvemizle iddialıyız. Dünya mutfağı da bizde mevcut. Özel günlerde en kaliteli hizmet vermek için Fatsa ve bölge halkımızı bekliyoruz.” dedi. “n’fes” kafe restaurantın açılış merasimi davetlilere yemek ikramı ile sona erdi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde