23 Temmuz 2024

ORDU ONDOKUZ EYLÜL GAZATECİLER CEMİYETİ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

  • PDF

Ordu Ondokuz Eylül Gazateciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Başkan vekili Murat Gürsoy ve yönetim kurulu üyesi Hasan Özatay gazetemizi ziyarette bulundular.

Hem cemiyetimiz adına hem de yeni kurduğumuz Karadeniz Gazeteciler Fedarasyonu Genel Sekreteri olarak yeni yıl öncesi Fatsamızın amiral gemisi olarak gördüğümüz Yeni Haber gazetesi ve sizleri ziyaret etmek istedik diyen Erdoğan Erişen, “ yeni yılla birlikte basın alanında iyi gelişmelerin lehimize olması dileğiyle yeni yılda daha güzel bir basın hayatı diliyorum. Böyle güzel bir gazete için öncelikle Yavuz Selim Eser beyi daha sonra da gazete personellerini kutluyorum. Bu ziyaretimizin bir diğer amacı ise yeni oluşturduğumuz fedarasyondan dolayı yereldeki gazeteleri ziyaret ederek sorunlarını dinlemektir. Akabinde de bu sorunları iletmektir. Gördüğümüz ilgi için teşekkür ediyor yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Gazetemiz Sahibi Yavuz Selim Eser ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarak; “ biz de en kalbi duygularımızla sizlerin yeni yılını kutluyor ve daha sık bir araya gelmeyi umuyoruz” dedi.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde