23 Temmuz 2024

Fatsa Yalıköy’de İçme Suyu Sorunu Çözülüyor…

  • PDF

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesindeki içme suyu sorununu çözüyor.

Yatırımlarına ara vermeden devam eden OSKİ; Fatsa Yalıköy Mahallesinde yaşanan içme suyu sorununa,  gerçekleştirdiği projelerle el attı.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük,  Fatsa’nın Yalıköy Mahallesinde yapımı hızla devam eden içme suyu ve keson kuyu inşaatını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olğun ve OSKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hüseyin Geldi de Genel Müdür Yürük’ün incelemelerine eşlik etti.

Genel Müdür Fatih Yürük yaptığı açıklamada, “Yaz aylarında mevcut sistemin yeterli içme suyunu karşılayamadığı için bölgede su sıkıntısı yaşadığını, fakat OSKİ’nin Yalıköy Mahallesinde hayata geçirdiği projelerle birlikte artık bu bölgede su sıkıntısının olmayacağını” ifade etti.

Genel Müdür Yürük yapılan yatırımlarla Yalıköy Mahallesinde atıl durumda bulunan içme suyu kaptajı yenilenerek, yeni drene su alma yapısı inşa edileceğini ve planlanan çalışmalar içerisinde, mevcut terfi istasyonu da yenileceğini de sözlerine ekledi.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden OSKİ,  Ordu da su sıkıntısı çeken ilçelere, yatırımlarıyla çözüm bulmaya devam ediyor. OSKİ tarafından yapılan çalışmalar bittiğinde, Yalıköy halkının içme suyu ihtiyacı karşılanırken bölgede daha sağlıklı içme suyu da sağlanmış olacak. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde