23 Temmuz 2024

Fatsa kongresi 29 Aralıkta

  • PDF

“ilçe teşkilatımızla yeni bir dönem için seçime gideceğiz”

Ordu milletvekili İhsan Şener 29 Aralık Pazartesi günü yapılacak olan Fatsa AK Parti ilçe kongresi ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

29 Aralık Pazartesi günü yapılacak Fatsa kongresiyle birlikte Ordu’daki bütün ilçelerin kongrelerin birlik, beraberlik ve kardeşlik ile bitirilmiş olacağını ifade eden Şener; “Bundan sonra bütün ilçe teşkilatlarımızla yeni bir dönem için, yeni bir Türkiye için seçime gideceğiz” dedi.

“Tek Liste Çıkacak”

29 Aralık  Pazartesi günü Fatsa kongremiz yapılacaktır ve tek liste çıkacak diyen Şener; “Tüm ilçelerde kongreler bitti, bu son kongre olacak. Fatsa’da bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımızı kucaklayacak, güzel bir listeyle genel merkezimiz tarafından belirlenen Abdullah Uçar seçime gidecek. Umarız Fatsa ve Ordu’muz için ve partimiz için güzel bir netice olacak. Bunu ümit ediyoruz. Bu zamana kadar partide görev yapmış bütün teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.  Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah daha güzel neticeler alırız, çünkü bir seçim sürecine giriyoruz” dedi.

“2015 seçimlerine daha dinamik bir Teşkilatla gideceğiz”

2015 seçimlerinin yaklaştığına dikkat çeken Şener; “2015 seçimlerinde daha dinamik bir teşkilat yapısıyla yürüme imkanı bulacağız. Bütün teşkilatlarımız yenilendi. Bir kısım arkadaşlarımız görevlerine devam ettiler, bir kısmın yerine yenileri geldi ama bütün hedefimiz daha iyi bir teşkilat, daha iyi bir seçim neticesidir. Ordu’daki bütün kırgınlıklar tamamen sona ermiştir. Fatih Sözen kardeşimiz bu zamana kadar güzel hizmetler etmişlerdir şu anda Abdullah Uçar hizmeti devralacak. Umarım Fatsa kongreden güçlenerek çıkacaktır. Ordu’da inşallah kardeşlik içerisinde bütün kongrelerimizi bitirmiş olacağız. Bundan sonra ilçe teşkilatlarımızla yeni bir dönem için, yeni bir Türkiye için seçime gideceğiz. Hatta İl kongremiz için 8 aday adayı genel merkezimize davet edilmişlerdir. Yarın genel merkezimizde bu aday adayları ile mülakat yapılacaktır. İlçelerden sonra il kongremizi de yapıp, bir bütünlük içerisinde 2015 seçimlerinin startını vereceğiz.” dedi.

“Kırgızistan ziyaretimiz olacak”

“Başbakan yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş ile Kırgızistan’a seyahat edeceğiz. Kırgızistan Ekonomik Kurul Eş Başkanı olan Kurtulmuş, bu seyahatte Kırgızistan ile olan ticaretimizin gelişmesi ve ilişkilerimizin güçlenmesi için önemli bir adım atacak. Başbakan yardımcımız Sayın Kurtulmuş bu ziyarete katılmam için şahsımı da davet etmiştir. Biz de yarın kendisine eşlik ederek Kırgızistan’a gideceğiz. Temaslarımız neticesinde daha ayrıntılı bilgi verme imkanımız olacaktır. Ama şu anda söyleyebileceğim şey şudur; bizim özellikle Kafkasya’daki akraba topluluklarıyla iletişimimizi güçlendirmek Türkiye’nin lehine olacaktır. Bu ziyaret de bu konuda önemli bir adım olacaktır” diyerek açıklamalarına son verdi.

28 Aralık Pazar günü Fatsa’da olacağını belirten İhsan Şener, Pazartesi günü yapılacak Fatsa kongresinde bulunacağını söyledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde