23 Temmuz 2024

CHP Fatsa İlçe Örgütü Genişletilmiş Danışma Kurulunu Topluyor

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Örgütü  20 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 12.00’da Fatsa Kültür Sarayı’nda milletvekilleri, İl başkanı, İlçe başkanları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları yöneticileri ile tüm üyelerin katılımıyla Fatsa ilçe danışma kurulu toplantısını yapacaktır.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi; “ Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimimiz yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili değerlendirme yapmak, yapamadıklarını neden ve niçinleriyle ortaya koymak, kısacası Fatsa için yapmak istediklerimizi tüm yetkili organlarımızla paylaşmak için bir arada olacağız. Amacımız partililerimizi birbiriyle kaynaştırmak böyle önemli günlerde sık sık bir araya gelerek karşılıklı yapabileceklerimizi tespit etmek örgütsel bağlarımızı güçlendirmek için büyük bir fırsat yaratmaktır. Yaklaşan genel seçimler için neleri yapabilirizi tartışacağız. Fatsa’da ve Ordu’nun bütün ilçelerinde birlikte hareket etmenin ortak noktalarını tespit edeceğiz. F atsa’da daha güçlü bir Cumhuriyet Halk Parti’ni nasıl yaratırız ve bu gün şiddetle ihtiyaç duyulan Cumhuriyet Halk Partisi İktidarına nasıl ulaşırız noktasında milletvekillerimizle ve tüm üyelerimizle karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak çözümler arayacağız.  

Saygıdeğer Fatsalılar, ülkemizin nasıl bir sıkıntılı dönemden geçtiğini hep birlikte yazılı ve görsel basından ve bizzat hayatın içinde yaşayarak gözlemlemekteyiz. Bu durum bizleri son derece kaygılandırıp, ülkemizin geleceği adına endişelerimizi artırmaktadır. 91 yıllık Cumhuriyet tarihimizde bu kadar büyük endişelere maruz kalacağımız olaylar yaşamadık. Basın özgürlüğü yargı bağımsızlığı, yasama ve yürütme dediğimiz ve gelişmiş demokrasilerde asla vazgeçilemeyecek temel değerler olan bu kurumlar tamamen yozlaştırılarak görülmemiş şekilde keyfilik içinde tek kişinin emrine bağlanmış gibi görünür. Bunun adı demokrasi olamaz. Yıllarca çoğunluğun iradesi diye yasal bir zemine oturmak isteyen iktidar bu keyfi ve yasa tanımaz davranışlarıyla ülkemizi büyük bir kaosa sürüklemektedir. Biz Fatsa halkı olarak bu gidişe dur demeliyiz diye düşünüyorum. Hakikaten ülkemizi seven ve 91 yıllık cumhuriyet hayatında hep barışı, demokrasiyi, birliği ve kardeşliği savunan insanların özgürlüğünü ve temel hak ve hürriyetlerine saygılı Cumhuriyet Halk Partililer olarak 2015 seçimlerinde yeniden bu hayallerimizi gerçekleştirmek;  ülkemizde barışı, sevgiyi, birliği, dirliği pekiştirerek bir bütün olarak tüm yurtta huzurlu yaşamanın ,Atatürk Türkiye’sini dünyada tekrar saygın yerine oturtmanın  fırsatını iyi değerlendireceğimizi umuyor tüm Fatsalıları ve partililerimizi 20 Aralık günü saat 12.00’da Fatsa Kültür Sarayındaki etkinliğimize davet ediyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde