23 Temmuz 2024

Yahşi Orman Ürünlerinden Yeni Yatırımlar

  • PDF

Sektör Ağını Genişleten Yahşi Kardeşler Yeni Atılımlar Yaparak Aldıkları Panel Ebatlama Ve Kenar Bantlama Makinaları İle Hizmet Veriyor.


- Mobilyacılık sektörüne, % 25’lik Zaman ve Enerji tasarrufu sağlayacak,
-İstenilen cins ve ebattaki imalatın her renkte kaplaması yapılabilecek,
-Optimizasyon sistemli veri girişleri ile plakalarda sıfır hatalı milimetrik kesim yapılacak…


Haber : Muharrem Göç

 

Fatsa Büyük Sanayi Sitesinde Yahşi Orman Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti adı altında faaliyetlerini sürdüren Yahşi kardeşler sektör ağını genişleterek aldıkları Panel Ebatlama ve Kenar Bantlama Makineleri ile bir ilki gerçekleştirerek mobilya sektörü ile ilgilenen kesimin bir nevi işlerini de kolaylaştırdılar.
Yahşi Orman Ürünleri San. Ve Ticaret Ltd. Şti. sahiplerinden Cenan Yahşi yaptığı açıklamada; “ Esnaflık bizim baba mesleğimiz. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Her şeyden önce dürüst olmak gerekiyor. Çok şükür bizimle iş yapan esnaf arkadaşlarımızın güvenini kazandığımıza inanıyorum. Büyümeye doğru gidiyoruz. Hep iş ahlakından ve dürüstlükten yana olacağız” dedi
Yeni alınan makine ekipmanları hakkında da bilgi veren Cenan Yahşi “ İşyerimizi gün geçtikçe yeni ihtiyaçlara göre büyütmemiz gerekiyor. Son aldığımız Panel Ebatlama ve Kenar Bantlama Makineleri de ihtiyaçtan kaynaklanan bir yatırım. Bu makineler mobilya sektörü ile uğraşan esnaf arkadaşlarımızın işini %100 kolaylaştıracaktır. Örneğin, bir sitenin mutfak mobilyasını alan arkadaşımız 1 ay bu işin kesimi ile uğraşıyordu, şu anda bize getirdiğinde işini optimizasyon sistemli veri girişi ile milimetrik kesim yapılarak 2 günde alacak ve gidecektir. Sadece onlara montajı kalacak. Hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlanmış olacaktır” dedi.
Yahşi, yeni makinelerimizle günde 1.83x3.66 ebatında 150 plaka kesin yapıldığını ve her çıkan malzemesinin ise barkodlama yapıldığını belirtti. Sonuç olarak; işten, zamandan, enerjiden, personelden tasarruf sağlandığını, bunların toplamı da %25”lik bir zamana tekamül ettiğini belirtmek isterim. Bu imalatını yaptığımız malzemeler evlerde kullanılacak. Hassas olması gerekiyor. Biz müşterilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Allah ta bizi mahcup etmesin” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde