23 Temmuz 2024

Yazıcı; “Hedefimiz Beşte Beş”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partili İsa Yazıcı gazetemize ziyarette bulunarak aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu; “ Hedefimiz beşte beş, inanırsak başarabiliriz” dedi.

Benim gayem ve mücadelem şudur, bize iktidar olmaya inanmış bir yürek lazım diyen Yazıcı; “ Ben bu yüreği ortaya koymayı hedefliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Ordu’da yirmide yirmi almış olan AKP’ye cevap vermek zorundayız. Bu cevabımızda yirmide yirmiye karşılık, beşte beş olmalıdır. Eğer biz vatandaşları balıkçı ağı gibi örersek ve inanırsak bu cevabı verebiliriz. Ben bu inancı beldelerdeki ve ilçelerdeki örgütlere aşılamaya çalışıyorum. Çalışmalarımız yeni bir ivme kazandı. Ben bölgedeki arkadaşlarımızı cesaretlendirmek amacıyla bu çalışmaları başlattım ve kamuoyu nezlinde aday adaylığım noktasına geldi. Ön seçim olursa aday adaylığı konusunda geri adım atmayacağım. Ön seçim olmaz ise bir kez daha düşünmeyi planlıyorum. Ben kendimi bölgemizin atacağı oya teslim edeceğim. Aynı zamanda ben bu yörenin çocuğuyum. İşimiz aşımız Ordu’da. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Mustafa Sarıgül’ün yakın mesai arkadaşıyım. Bu gün Fatsamız Ordumuz öksüz olmamalıdır. 2015 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir başarı kazanacak ve bu gayret içerisinde siyaset yapmaya devam ediyoruz. İddiam şu; Cumhuriyet Halk Partisinin Ordu ilinin bir görevi bize nasip edilirse, Ordu ilini tüm Türkiye’ye yayacak bir pilot il yapabiliriz. Bu konuda iddialıyım, beşte beşe yürekten inanıyorum. Çünkü bu yüreğe bizler ve partililerimiz sahip.  Bu yolda şuna çok dikkat etmeliyiz; Cumhuriyet Halk Partisini kendi içimizde eleştirmemeliyiz. İnanırsak başarabiliriz” dedi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Yavuz Selim Eser, ziyaretlerinden dolayı Yazıcı’ya teşekkürlerini sunarak başarı temennisinde bulundu.  Yazıcı’nın ziyarati sırasında gazetemiz ofisinde bulunan CHP Fatsa Belediye meclis üyesi Erol Yerebasmaz, Cumhuriyet Halk Partisi 2009 yerel seçimlerinde birinci sırada il genel meclis üyesi adayı Alparslan Küçükali, Türkiye Değişim Hareketi Fatsa Temsilcisi Ertuğrul Özgen de İsa Yazıcı’ya başarılar dilediler. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde