23 Temmuz 2024

FATSA MİGROS FARKINDALIK YARATTI

  • PDF

Fatsa Migros;  çalışanları ve müşterileri ile birlikte 12 Aralık Dünya Mağazacılar Gününü kutladı.

2011 yılında Hindistan’da başlatılan ve bu yıl dördüncü kez kutlanacak olan Retail Employees’ Day (Mağazacılar Günü), Türkiye’de ilk kez geçen sene kutlandı. Kapsamı, etkisi ve heyecanı artarak kutlanacak olan bu özel gün perakende sektöründe mağaza çalışanlarının onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlıyor.

İlçemizde de faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük perakende ağına sahip Migros Ticaret A.Ş.; Mağaza Müdürü Hülya ÇAKIR , Kalite Uzmanı Volkan ESER ve mağaza personelleri, müşteriler ile birlikte coşkulu kutlamaya imza atmışlardır.

Karadeniz Bölgesi Kalite Uzmanı olarak Migros’ta görev yapan Volkan ESER; “  Perakende sektörü yoğun bir tempoda geçiyor. Bu sektörde görev yapan arkadaşlarımın güler yüzlü , hoşgörülü ve özverili çalışmalarının karşılığını, bugün müşterilerimizin de bizlere dahil olmaları ile  birlikte güzel bir programla taçlandırdık. Hem çalışanlarımızın hem değerli müşterilerimizin bizim için ne kadar özel olduklarını ifade etmek amacıyla 12 Aralık Dünya Mağazacılar Günü münasebetiyle mağazamızda mini bir kutlama yaptık. Çalışanlarımız ve müşterilerimiz ile birlikte pastamızı keserek aramızdaki bağlarımızı daha da güçlendirdiğimizi düşünüyoruz. Bu tarz aktiviteler hem çalışanlarımızın motivasyonunu artırıcı etkiye sahip olup hem de müşterilerimizle birlikte kendi günümüzü kutlamanın verdiği mutluluk bu özel  günümüzün amacına ulaştığını göstermektedir.  İnşallah bu konuda ilçemizdeki diğer mağazalara da güzel örnek oluruz ve önümüzdeki yıllarda 12 Aralık Dünya Mağazacılar Gününü bir çok mağazada kutlanır” dedi.

Yapılan kutlamadan memnuniyet duyduklarını belirten mağaza müşterileri; “ Migros mağazası alışılmışın dışında bir program düzenlemiş. Bugün dünya mağazacılar günüymüş. Fatsa’da çok fazla kutlanmadığı için bilmiyorduk ama bugün çok güzel bir ambiyans oluştu. Bugün burada kendimizi çok özel hissettik” dediler.

Biz de Yeni Haber Gazetesi olarak ilçemizdeki mağazacıların 12 Aralık Dünya Mağazacılar gününü kutlar, önümüzdeki yıllarda bu güzel günün ilçemizdeki tüm mağazacılar tarafından kutlanmasını temenni ederiz. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde