23 Temmuz 2024

- ENGELLİ ÖĞRENCİLER YERLİ MALI HAFTASI’NI KUTLADILAR

  • PDF

Türkiye genelinde her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli malı haftası nedeniyle Fatsa’da engelli öğrenciler yerli malı haftasını kutladılar.
Kendi evlerinden getirdikleri ve hatta yaptıkları pastaları, börekleri ve meşrubatları okula getirerek yerli malı haftasını kutlayan engelli öğrenciler yerli malı haftasının önemine değindiler.
“Yerli Malı Ürünler Kullanın”
Etkinlikte konuşan Gün Işığı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erkan Gün öğrencilere ülkemizde üretilen ürünleri kullanmaları tavsiyesinde bulunurken, "Yerli Malı Haftası’nda Çocuklarımıza yerli malı kullanmanın faydalarını anlatmak için okullarımızda bu tür etkinlikler düzenleniyoruz. Bizlerde çocuklarımıza tutumlu olmanın ve ülkemizde üretilen ürünleri kullanmanın faydalarıyla ilgili çalışmalar yapmalıyız. Çocuklarımız tutum konusunda eğitimlerini bu yaşlarda alırlarsa, inşallah israfın önüne geçeriz. Bu saye de ülkemiz ve ekonomisi de daha müreffeh ve ilerlemiş olur" dedi.
Öğrenci velileri de yerli malı haftasına katılarak gerçekten çok güzel bir organizasyon bizlerde öğrencilerimizin bu sevincine ortak olmak istedik. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimiz çocuklarımız çok mutlu oluyor” dediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde