23 Temmuz 2024

KOSGEB Kursumuz 2015 Yılında da Devam Edecek

  • PDF

Haber: Sümeyra Özcüre

FAGİAD ( Fatsa Genç İş Adamları Derneği ) Başkanı Mehmet Serkan Erdik; “ Onikinci girişimcilik kursumuz Pazartesi günü itibari ile açıldı. 2015 yılı içerisinde de bu kurslarımız devam edecek fakat Kosgeb’in girişimcilerden aradığı özellikler noktasında sistemde değişiklikler oldu. Bu konu ile ilgili de yakın bir zamanda bilgilendirmelerde bulunacağız” dedi.

“Yoğun Talepler Doğrultusunda Tekrar Kurs Açtık”

FAGİAD  olarak Fatsa’da şu ana kadar 11 tane KOSGEB kursu açtık diyen Başkan Erdik; “  Bu açtığımız onikincisi kurs. Aslında 2014 yılı içerisinde son açtığımız kursla birlikte bu kursları bitirmeyi planlıyorduk. Ancak halkımızdan gelen yoğun talepler, özellikle de çevre ilçelerin büyük ilgisi bize acilen bir kurs daha açma gereksinimi doğurdu.  Ordu KOSGEB  İl Müdürlüğü de bu konuda bize yardımcı oldular. Onikinci kursumuzu Pazartesi günü itibari ile açtık. Halkeğitim merkezinde kursumuz başladı ve 27 kursiyerimiz  bulunmaktadır. Yaklaşık 112 ön başvuru vardı ve 27 kursiyerimizi bu haktan yararlandırdık” dedi.

“KOSGEB kurslarımız 2015 yılında da devam edecek”

 Başkan Erdik; “ Şu ana kadar açılan kurslardan 128 tane iş yerinin açılması bizim için inanılmaz derecede sevindirici bir olay. Bu açılan iş yerlerini milimum birer kişinin çalıştırmış olduğunu düşünürsek FAGİAD aracılığıyla 128 kişinin istihdam sağlamasının haklı gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu kursumuzdan da mezun olacak kursiyerlerimiz Fatsa ve çevre ilçelerinde, hatta Türkiye’nin herhangi bir yerinde iş yerlerini açtıklarında hem bölge ekonomilerine hemde kendi ekonomilerine katkı sağlamış olacaklar. KOSGEB kurslarımız 2015 yılında da devam edecek. Ancak bu kurslara katılım sağlayacak olan arkadaşların seçimi noktasında sistemde bir değişiklik oldu. Bu konu ile ilgili yakın zamanda düzenleyeceğimiz basın açıklaması ile kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde