23 Temmuz 2024

Pardon Bekar Mısınız Si 22 Aralık 2014 Kültür Sanat Merkezinde

  • PDF

Pardon Bekar mısınız? 22.Aralık Pazartesi Akşam Kültür Sanat Merkezin,de Ordulu Tiyatro Severlerle Saat 20’de buluşuyor.

Oyuncu Ahmet Çevik, 2014 yılında kendi adını taşıyan tiyatrosunu kurarak türkiyenin her yöresinde sahneleyeceği “Pardon Bekar mısınız?” adlı oyunu sergilemek için Ordu iline geliyor 22 Aralık 2014,de Ordu Kültür Sanat Merkezi büyük salonda sergilenecek oyunda .Aslen Ordulu olan Selin Bayraktarda röl alıyor oyunda ünlü sanatçı Tüğba Özay Ahmet Çevik Sinan Benginer Dost Elver Ender Gülçicek Hakan Kutlay Kutlu Şehmuş Akbulut Yağız Saral Meral Küçükerol da röl alıyor
Oyunu yöneten 2014 en iyi tiyatro yazarı ödülünü alan Apo Kaya yönetdiyor oyun konusu 
Huysuz ve tutucu bir adamın evini kiralamak zorunda kalan Damla ve Burcu adlı 2 öğrenciyle çatkapı gelen davetsiz arkadaşları, Burcu’nun aykırı ailesi, ev sahipleri ve tuhaf oğlu arasındaki köşe kapmacayı anlatan oyun 2 perdeden oluşuyor.

22 aralık tarihinde unutulmaz bir akşam geçirmek istiyorsanız saat sekizde Ordu Kültür Sanat Merkezinde sizlerle buluşacak olan Pardon Bekar Mısınız? Adlı tiyatroyu kaçırmayın deriz. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde