23 Temmuz 2024

FATSA MHP 30 KASIM DA KONGREYE GİDİYOR

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

            Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Kongresi 30 Kasım Pazar günü yapılacak. Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında yapılacak kongreye Av. Hayati Yılmaz’ın listesi tek aday halinde girecek.

            Belediye Meclis üyeleri Murat Can, Burak Eroğlu ile birlikte gazetemizi ziyaret eden   Av. Hayati Yılmaz, “Mevcut başkanımız Şakir Cemal Uygun’un yeniden aday olmayacağını bildirmesi üzerine parti teşkilatımız görevi şahsıma tevdi etmeyi uygun buldular. Bizde Şakir beyden 30 Kasım’da alacağımız bayrağı arkadaşlarımız ile en iyi şekilde taşıyacağız.  Bu görevde Allah bizi mahcup etmez. Hedefimiz partimizi Fatsa’mızda birinci parti yapmaktır diyerek, uzun yıllardan beri Fatsa ilçemizde partimizin yöneticiliğini yapan başta İlçe başkanımız Şakir Cemal Uygun olmak üzere ilçe yöneticilerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yılmaz, “Siyasete olan ilgimizin  ana eksenlerinden bir tanesi insanlarımız üzülerek ifade ediyorum ki çoğu konularda  yeterli bilgi sahibi olmadan,  konuyu detaylı bilmeden, hüküm sahibi ve  fikir sahibi oluyorlar.  30 Kasım sonrası kamuoyunu ve partimizi ilgilendiren konularda öncelikle Fatsa halkını gerekse partili delegelerimizi daha bilinçli hale getirebilmek amacıyla kamuoyunun ve partimizin ilgi alanına giren konularda  bildiklerimizi,  bilgilerimizi Fatsa halkı ile paylaşıp daha bilgili  bir toplum oluşmasına vesile olmaya çalışacağız. Bu amaçla da siyaset yapmak istiyoruz” dedi

Yenihaber  gazetesi olarak bizde  Av. Hayati Yılmaz ve ekibine başarılar diliyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde