23 Temmuz 2024

Öğretmenleri İçin Özel Ve Ödüllü Yemek Gecesi

  • PDF

 Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Özel Gün Işığı Eğitim Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri öğretmenler günü nedeniyle yemekte bir araya geldiler.
Fatsa Marina Restauranta biraya gelen öğretmenler doyasıya bir gece yaşadılar. Görev yapan tüm öğretmenlerine plaket vererek onurlandıran ve öğretmenler gününü kutlayan Özel Gün Işığı Eğitim Rehabilitasyon Merkezi sahibi Erkan Gün: “24 Kasım öğretmenler gününde birada olmak ve öğretmenlerimi yılda bir kez de olsa hatırlamak istedik. Gerçekten zor bir görevi icra ediyorlar ve yılda bir kez de olsa onları hatırlamak bizler için önemli bir görevdir. Özel öğrencilerimizle daha ilgi ve şefkat göstererek eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Biz bir aileyiz. 246 öğrencimiz ve 27 personelimizle birlikte faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerimize bir şeyler verebilmek için çabalıyoruz ve gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimize faydalı olmak için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.
Gün, “Herkesi engelsiz toplum gönüllüsü olmaya davet ediyorum. Bu anlamda bizim öğretmenlerimiz çok gayretli çalışıyor ve iyi bir iş başarıyor. Bu gecemize katılan tüm öğretmen ve alilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Yemek’te Özel Gün Işığı Eğitim Rehabilitasyon Merkezi müdürü Fatih özden’e öğretmenler günüde doğduğu için arkadaşları özel bir doğum günü yaparak doğum günü sürprizi yaptılar.
Daha sonra Özel Gün Işığı Eğitim Rehabilitasyon Merkezi sahibi Erkan Gün, tüm kurumunda görev yapan öğretmenlerine teşekkür plaketi verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde