23 Temmuz 2024

MERT KAYIKÇIOĞLU’NDAN ÖĞRETMENLERE JEST

  • PDF

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında  Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda öğretmenlere yönelik  yemek verildi. 

Yemeğe Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Garnizon Komutanı P.Bnb. Salih Gödek, Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. İsmet Balık ve eşleri ile   Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, şube müdürleri Vahit Bölek, Ramazan Akyol ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitimi Müdürü Ekrem Cinoğlu, “24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizle yemekte buluşmak istedik. Bu gece için bizlere destek veren Sami Yücel Özel Eğitim İş Uygulaması Merkezi Müdürlüğümüze ve katımlarından dolayı tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve öğretmenler günü kutluyorum” dedi.

Öğretmenler günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Cinoğlu’nun davetlisi olarak ilçemizin yetiştirdiği değerlerden biri olan müzisyen Mert İşçi Kayıkçıoğlu sahne alarak öğretmenlere jest yaptı. Seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla öğretmenleri eğlendirdi. Gecenin anısına çekilen hatıra fotoğrafla ile program son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde