23 Temmuz 2024

Halkımıza Hizmet İçin Çalışacağız

  • PDF

AK Parti Genel Merkezi tarafından Fatsa İlçe Başkanlığı için aday gösterilen AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi, İnşaat Mühendisi Abdullah Uçar, birlik ve beraberlik içerisinde 5. Olağan Kongreyi gerçekleştireceklerini söyledi.

Ak Parti Genel Merkezinde 5 aday adayı ile komisyonda mülakata girdiklerini belirten Uçar, "Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız ile birlikte Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu, Bölge Koordinatörümüz ve Antalya Milletvekilimiz Hüseyin Semani, koordinatör milletvekilimiz Mehmet Geldi, İl Başkanımız Hüseyin Akyol'un bulunduğu mülakat ekibi ile görüşmeler yaptık. Görüşmeler neticesinde Sayın Soylu göreve tevdi ettiler. Şunu söylemek istiyorum, bugüne kadar ilçemize büyük hizmetlerde bulunan İlçe Başkanımız Fatih Sözen'e ve ekibindeki değerli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Genel merkezimizin aldığı bu kararın ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.

Herkesi Kucaklayan Bir Liste Oluşacak

Fatsa'da her kesimi, herkesi kucaklayan bir liste oluşturmak istediklerini ifade eden Uçar, "Kesinlikle şunu belirtmek isterim ki benim adamım mantığı ile değil, biz anlayışının hakim olduğu bir liste oluşturacağız. Listemizi oluştururken değerli büyüklerimizin görüşlerine başvuracağız. İl Milletvekillerimiz Fatihhan Ünal, İhsan Şener, Mustafa Hamarat, Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, İlçe Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, İl Başkanımız Hüseyin Akyol ile istişarelerde bulunacağım. Fatsa'yı kucaklayan bir liste oluşturacağız. Herkesin görüşü bundan dolayı bizim için çok önemli. Yönetim olarak ilçemize hizmet edecek bir liste oluşturmak bizim öncelikli amacımız."diye konuştu.

AK Parti'nin 2023 hedefi olduğunu belirten Uçar, "Merkezi hükümetimiz, Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyemizin hayata geçirmek istediği projelerde yoğun gayret içinde çalışacak bir takım kuracağız. Partimizin tüm birimleriyle uyum içinde çalışacak örnek bir teşkilat olmak istiyoruz."

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde