23 Temmuz 2024

BİK Ordu Şube Müdürü ORANLI “hep yanınızda olacağız”

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

Fatsa YeniHaber  gazetesi imtiyaz sahibi Yavuz Selim Eser ve  Fatsa TRT muhabiri  Muharrem Göç,  Basın İlan Kurumu (BİK) Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Çetin Oranlı ziyaretimizde “Bizim amacımız gazeteleri, gazetecileri kontrol etmek değil. Bizim amacımız, çok sesliliğe katkıda bulunmak, gazetelerin güçlü olmasını sağlamak için buradayız ve bu sebeple de hep yanınızda olacağız. Gazetelerimiz daha iyi ve kaliteli çıkmalarını, ekonomik olarak daha bağımsız olmalarını ve daha iyi habercilik yapmalarını istiyoruz. Bugün gerçekten Ordu’muzda bir bütün olarak onu görüyoruz. Mizanpaj olarak da, kağıt olarak da, baskı olarak da ciddi adımlar atıldığını görüyoruz. Ben inanıyorum ki Ordumuzda  gazeteler her gün daha üst seviyeye çıkacaklardır. Yerel gazeteciliğin ilimizde gelişmesi, memleketimize faydalı olması  için çaba gösteriyoruz.” dedi.

 Oranlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek  Eser ve Göç’e teşekkür etti.

Yavuz Selim Eser’de “Kanunlar çerçevesinde yürüttüğünüz bu görevde  karşılaştığımız  sorunların aşılmasında kurumunuz olarak her zaman desteğinizi gördük.  Bu konuda başta siz ve diğer çalışan arkadaşlarınız  olmak üzere  bizlerde sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde