23 Temmuz 2024

Eser ve Göç’ten ÖZKAN’a hayırlı olsun ziyareti

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

Ordu Büyükşehir  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kültür Sanat ve Sosyal İşler Şube Müdürlüğü’ne  atanan Abdullah Özkan’a Fatsa YeniHaber’den  hayırlı olsun ziyareti.

Öğretmenliğin yanı sıra uzun süre Milli Eğitim camiasında başarılı  idarecilik hizmetlerinde de  bulunan Özkan,  Büyükşehir Kültür Sanat ve Sosyal İşler Şube Müdürlüğü’ne  atanmadan önce Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğünü yürütüyordu. 1 Eylül 2014 tarihinden itibaren Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde yeni görevine başlayan Özkan,  Milli Eğitim  camiasında olduğu gibi yeni görevinde de bir çok başarıya imza atacağına inancımız tamdır. Kendisine  yeni görevinde başarılar diliyoruz.

            Özkan’ın Şube Müdürlüğü    görevleri arasında; Kent genelinde kültürel bilincin yükseltilmesi için gerekli projeleri üretmek ve projelere ait etkinlikleri düzenleyip yürütmek, Süreye bağlı olmaksızın seminerler, panel ve konferanslar düzenlemek. Bu doğrultuda kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile ortak projeler üretmek, Halk kütüphaneleri, çocuk kütüphaneleri, ihtisas kütüphaneleri ve benzeri kütüphaneler kurmak, mevcutların verimli çalışması için gerekli tedbirleri almak, Kentte kültür ve sanat alanında düzenlenen faaliyetlere katkıda bulunacak organizasyonlar düzenlemek, Kültür ve sanat alanında nitelikli ve üretken sanatçıları desteklemek, Yerel ve ulusal süreli ve süresiz yayınları takip etmek, satın almak, abone olmak bulunmaktadır.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde