23 Temmuz 2024

Veysel Cengiz “Alnım Açık Başım Dik”diyerek Fatsa’daki görevinden ayrıldı

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

Fatsa Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün (Ram) kurucu müdürü olarak  uzun yıllar başarılı hizmetlerde bulunan Veysel Cengiz; Milli Eğitim Bakanlığı’nın 10 Haziran  2014 tarihinde çıkardığı  “Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmesi” ne ilişkin yönetmelikle okul müdürlerinin performans değerlendirmesi sonucu yeterli puan alamadığı gerekçesiyle  müdürlük görevinin sona ermiş olması nedeniyle kendi isteği ile Ünye Ram müdürlüğündeki görevine başlamak üzere 17.11.2014 Pazartesi günü Fatsa Ram görevinden   ayrıldı.

Başarılı bir eğitimci olan Veysel Cengiz’in ilçemizden ayrılışı  sevenlerini üzdü. Fatsa Eğitim camiası seni hiçbir zaman unutmayacak.

Sosyal medyada da kendini güzel bir şekilde tarif etmişsin. Fatsa kamuoyu seni yakından tanıyor. Gerçekten  değerlerine, ilkelerine, hassasiyetlerine bağlı kalarak, hiçbir kişisel çıkar ile eş tutulamayacak, “Halka Hizmet, Hak’ka Hizmettir” düsturunu şiar edinerek bu mesleği yürüttün.

Fatsa RAM’da görev yaptığın  süre içinde, özel eğitim ve rehberlik hizmetlerinin geliştirilmesi çabasında, sana destek  veren tüm çalışma arkadaşların, Fatsa adliyesi mensupları,  okullarda görev yapan özel eğitim ve rehber öğretmenlerin, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışmış ve halen çalışan tüm değerli arkadaşların, Çamaş, Çatalpınar, Korgan, Kumru, Aybastı ve Kabataş ilçelerinde beraber çalıştığın  yönetici ve öğretmenler, özel eğitim kurumları yönetici ve öğretmenleri, acizane dertleri ile dertlenmeye çalıştığın bütün engelli kardeşlerin ve aileleri, çalışmalarınızdan halkı haberdar eden basın mensubu arkadaşların, özetle tüm dostların seni unutmayacak. Önemli olan “Kubbede hoş bir seda bırakmaktır” Yeni görevinde başarılar dileriz. Güle güle sayın Cengiz, seni unutmayacağız.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde