23 Temmuz 2024

“FATSALI’DA VARSA FATSALI’DAN AL”

  • PDF

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi; Fatsa esnafının içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar için Fatsa Ticaret Borsası olarak çözüm arayışında olduklarını hatta yakın bir zamanda “Fatsalıda varsa Fatsalıdan Al” adı altında bir kampanya başlatacaklarını ifade etti.

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi ve Fatsa Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Murat Kıran gazetemizi ziyaretlerinde yaptığı açıklamada  “Son günlerde 2014 Mart ayında meydana gelen don hadisesinden sonra bölgemizde fındığın da olmayışından dolayı bu günlerde esnafımız çok ciddi sıkıntılar yaşamaya başladı” dedi.

Ali Feyzi; “Esnafın yanı sıra köylülerde sıkıntı çektiği için bu otomatikman esnafa yansıyor. Biz bu yüzden bölge halkımızla, yönetimimizle, meclisimizle bölgede söz sahibi esnaf arkadaşlarımızla ve ticaret erbaplarıyla sohbet ettiğimiz zaman her geçen gün bu sıkıntıların daha da ileriye gittiğini gözlemliyoruz. Biz ne yapabiliriz konusunda çareler arıyoruz. Şu konuda fikir birliğine vardık. Fatsalıda varsa bölge esnafını desteklemek için Fatsalıdan al kampanyası yapmak istiyoruz. Bu konuda siz basın mensubu arkadaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Biz bu konuda ilerleyen günlerde, öncelikle marketçi ve tuhafiye işi yapan arkadaşlarımızla bir toplantı yapıp, nasıl bu konuda esnaflarımıza daha fazla yardımcı olabiliriz başlığı altında bir toplantı düzenleyeceğiz. Siz basın mensupları arayıcılığıyla da sesimizi daha çok Fatsalıya, arka ilçedeki vatandaşlarımıza duyurmayı amaçlıyoruz. Şehrimizin giriş ve çıkışlarına astığımız broşür ve afişlerle sesimizi duyurmak istiyoruz. Bölge esnafımıza kendimizde örnek olmalıyız. Alışverişimizi il dışından, ilçe dışından veya yerli olmayan ulusal marketlerden yaparsak kötü örnek oluruz. Yerel firmalarımızı destekleme yoluna gitmeliyiz. Yerel firmalarımız ne kadar huzurlu ve mutlu olursa bizim mutluluğumuz da onlarla katlanacaktır” dedi.

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi 10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 76. Yılı ile ilgili şu açıklamaları yaparak sözlerine son verdi; “Ulu önder Atatürk’ün ölümünün 76. Yıldönümünü törenle andık. Laikliğin ne kadar önemli olduğunu bizler her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Ulu önder Atatürk’ü sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz”

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde