23 Temmuz 2024

Fatsa AK Parti İlçe Başkanı muhtemelen bu gün belli olacak

  • PDF

Hüseyin SERDAR

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı aday adayı olarak genel merkeze çağırılan Hüseyin Serdar şu açıklamalarda bulundu; “ AK Parti teşkilatı tarafından Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı adayı olarak genel merkeze davet edildim. Bu çok önemli görev için ilçe teşkilatımızın beni uygun görmesi ve önermesi beni ziyadesiyle memnun etti ve onurlandırdı. Beş arkadaşımız ile birlikte Ankara genel merkeze gidiyoruz. Sonuç Fatsa ve çağırılan tüm arkadaşlarımıza hayırlar getirir inşallah” dedi.

İlhan Mollaoğlu

AK Parti Fatsa ilçe başkanlığı seçimleri için AK Parti genel merkezi tarafından aday adayı olarak mülakata çağrılan İlhan Mollaoğlu gazetemize şu açıklamada bulundu.

Mollaoğlu, “Öncelikle partimizin yetkili kurulları tarafından genel merkezimize İlçe Başkan adaylığı görevi ile çağırılmış olmak AK Parti’de siyaset yapan biri olarak benim için gurur verici bir olaydır. Bizi bu hususta layık gören abilerimize sizlerin arayıcılığıyla bir kez daha teşekkür ediyoruz. İlçe başkanlığı görevi zor bir görev. Zor olduğunu mevcut İlçe Başkanı arkadaşımızın ve eski İlçe Başkanı Veysel Beyin yakın mesai arkadaşı olmam neticesiyle yakından biliyorum. Bunun için özverili olmak, zamanını ayırmak ve pek çok sorunla ilgilenebiliyor olmak gerekir. Mesleğim nedeni ile de buna çok müsait olamayacağım. Ortağım olsaydı belki mümkün olabilirdi ama bireysel olarak çalışıyorum. Tek başına çalışan bir avukat için zor bir görev. İlçe başkanlığı talebim önceden de olmamıştı, şimdi de olmadı. Şu an böyle bir görev verilirse göreve hazır değilim. Ankara’ya da bu nedenle gitmeyeceğim. Ancak çağrılan, gidecek olan arkadaşlarımın hepsi bu görevi layıkıyla yerine getirecek kişiler. O açıdan da gözüm arkada olmayacak. Bu görüşmeye katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum. “ dedi

 

Abdullah Uçar

AK Parti il yönetim kurulu üyesi Abdullah Uçar, “AK Parti Fatsa ilçe Başkanlığı için aday adayı olarak genel merkeze çağrılmış bulunuyorum. Ben zaten il yönetim kurulu üyesiyim. Yıllardır partimin çeşitli kademelerinde çalışmaktayım.“ dedi.

Bu gün genel merkezimizin yetkili organları tarafından mülakata tabi tutulacağız diyen Uçar; “Bu görev arkadaşlarım arasında hangimize verilirse verilsin, o bizim ilçe başkanımızdır ve verilen görevi başarıyla ve layıkıyla yerine getirebilecek bilgi ve birikimdedir. Ben genel merkezimizin bu davetine   onur duyarak katılacağım. Bir bayrak yarışına tabi tutulmaktayız. Ekibin başında olup olmamak önemli değil. Biz zaten partimizin her zaman neferi olmuşuzdur. Önemli olan Fatsa’nın hizmetkarı olabilmektir. Şimdiden tüm arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah hayırlısı olur.” dedi.

 

Nusret Topaloğlu

Aday adayı olarak genel merkez mülakatına davet edilen Nusret Topaloğlu “Öncelikle böyle bir göreve şahsımın talebi olmadığını açıklamak isterim. Ancak partimizin genel merkezi şahsımı bu görev için mülakata davet etmesi benim için bir gurur kaynağıdır. Dolayısıyla davete icabet etmek medeni bir davranıştır. Bu görev memlekete hizmet etmek amacıyla yapılır ve hizmet duyarlılığı ile eş anlamlıdır. Bizim partimiz hizmet için vardır. Ben şimdiden seçilecek olan arkadaşa başarılar diliyorum. Umarım Fatsa için en doğru olan seçilir ve memlekete hizmet eder.”

Cenan KIR

“ Teşkilatımızın İlçe Başkanlığı seçimleri için aday adaylık sürecinde şahsıma da teveccüh gösterilerek genel merkeze çağrılmamdan dolayı mutluyum. Görev verildiği taktirde bunu başarıyla yapacağıma şimdiden söz veriyorum. Nihai sonucu genel merkezimiz belirleyecektir. Fatsa’da ilçe başkanı hangi arkadaşım olursa olsun, Fatsamıza hayırlı olsun diyorum. Bu biz hizmet yarışıdır, herkese başarılar diliyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde