23 Temmuz 2024

FATSA DEVLET HASTANESİ İnşaatı Hızla İlerliyor

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

Fatsa adına yakışır modern  bir hastaneye kavuşuyor. 300 yataklı ve 3 bloktan oluşacak olan Fatsa Devlet Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor.  Hastane inşaatının sözleşme süresinden önce bitirilmesi için yüklenici firma tarafından hummalı bir şekilde çalışılıyor.

Yeni Hastane bitirildiğinde Acil servis, Yoğun bakım ünitesi, Ameliyathane ve Yatakhane  hizmetleri  üç ayrı binada hizmet verecek.  Poliklinikler geniş olacak ve hem doktorlarımız hem de hastalar Polikliniklerden daha iyi hizmet almış olacak, bunun yanında Yatakhanelerde an fazla 2 kişi yatacak, 114 çift ve 52 tek kişilik oda olacak. Her odanın ayrı tuvaleti, banyosu olacak. Yine binanın üstünde Helikopter pisti olacak ve acil vakalarda helikopter hizmeti de Hastane binamızın hemen üstünden yapılacak..

Bu hizmetlerin biran evvel Fatsa halkına kazandırılması için gece gündüz demeden fedakarca çalışan başta Milletvekilimiz İhsan Şener’e, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ya, Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a, Başhekim Dr.Nurdoğan Karadağlıoğlu, Başhekim Yardımcısı Dr.Mehmet Ali Sağlam’a, hastane personeline, yüklenici firmaya ve diğer emeği geçenlere Fatsa halkı adına teşekkür etmek gerektiğine inanıyorum.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde