23 Temmuz 2024

İzzet başkandan Aybastı için büyük müjde

  • PDF

Ordu Aybastı’nın sevilen belediye başkanı İzzet Gündoğar’dan müjdeli haber. 90 dönüm arazi üzerine A tipi mesire alanı ve sosyal tesisinin yapım ihalesi yapıldı.

Ordu’nun 908 yıllık tarihe sahip olan Perşembe yaylasına büyük projeyi Aybastı belediye başkanı İzzet Gündoğar sosyal medyadan duyurdu. 90 dönüm arazi üzerine konaklama, restaurant ve çocuk oyun alanlarının yapılacağı projenin ihalesi yapıldı.

İki Yıldır Verdiğimiz Mücadelenin Sonuna Geldik

Aybastı belediye başkanı İzzet Gündoğar sosyal medyadan kendi sayfasından yapmış olduğu açıklamada şu sözlere yer verdi.

“Saygıdeğer hemşerilerim Aybastı Perşembe Yaylamız ilçemizin ve bölgemizin yayla ve doğa turizmi açısından en önemli turizm merkezidir. 908 yıldır Karadeniz bölgemizin en eski yayla ve güreş etkinliğinin yapıldığı yüz binlerin akın ettiği muhteşem doğal güzellikleriyle insanları büyüleyen perşembe yaylamızın tanıtımını yapmak ve sosyal mekanların ve konaklama tesislerinin olması için yaklaşık iki yıldır verdiğimiz A tipi mesire alanı ve sosyal tesisinin yapımı için verdiğimiz mücadelede son aşamaya gelindi”

90 Dönüm Arazi Üzerine Büyük Tesis

Aybastı kent ormanından sonra ilçemize A-tipi mesire alanı kurulması ve konaklama sosyal tesisler ihalesi 29 yıllığına yap işlet devret usulüyle ihalesi yapıldı. İhaleyi İstanbul’da ticari yaşamına devam eden Ortaköy mahallemiz doğumlu Mustafa Çetinkaya bey aldılar. 90 dönüm arazi üzerine konaklama restaurant çocuk ve oyun parkları diğer sosyal üniteler yer alacak.

Sayın Bakanımıza Çok Teşekkür Ederim

İlçemize bir güzel sosyal tesis kazandıracak olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Orman ve Su işleri bakanımız Veysel Eroğlu’na ve şahsında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Şimdiden A- tipi mesire alanının ilçemize ve ihaleyi alan hemşerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor saygılar sunuyorum.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde