23 Temmuz 2024

Karadeniz’in En Büyük Seramiksan Showroom Mağazası Fatsa’da Hizmete Girdi

  • PDF

İşletmeciliğini Bahri Tunç ve Mehmet Ali Çekicinin yaptığı Tunçek İnşaat Seramiksan Showroom Mağaza açılışını Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu gerçekleştirdi.
 İlçemizin Dumlupınar Mahallesi Sevgi Caddesi nde bulunan mağazanın açılışına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu nun yanı sıra Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk,İlçe Millieğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Genç İşadamları Derneği Başkanı Serkan Erdik, Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, İlçe Müftüsü Hüseyin Can ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
 

Açılışta ilk konuşmayı yapan Seramik San Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, “Son 10 yılda Türkiye’deki ekonomik gelişme ve bunun inşaat sektörüne yansımaları ile beraber seramik sektörü de son derece hareketlendi. Yalnız Fatsa’da değil Türkiye'nin her yerinde showroomlar açıldı yaklaşık 2 yıldır devam eden birlikteliğimizi bugün açtığımız mağaza ile taçlandırıyoruz. Mehmet Ali Çekici bey ve Bahri Tunç beye bundan sonraki ticari hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.
 
 “BU GÜN ÇOK ÖZEL VE GÜZEL BİR GÜN”
 Daha sonra konuşan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ise, “Bugün çok güzel bir günde çok özel bir işyerinin açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etmek istiyorum. Gelişen Fatsa mız da her geçen gün yeni iş yerlerinin açıldığı ilçemizde bir büyük mağazayı daha hizmete açıyoruz. Seramik San burada çok güzel bir showroom ile hem sergileme hem pazarlama hem de satış yapacak. Buranın hizmetini hayata geçirmeye vesile olan dostlarınızı kutlayarak tebrik ediyorum ve inanıyorum ki bu iyilik ve güzellikler herkese örnek oluyor, burası da bundan sonraki işletmelere örnek olacak sadece tezgaha mal koyarak satmak değil reklam tanıtım ve bu şekilde pazarlama usule bundan sonra ticaret hayatına inşallah örnek olacak. Ben kendilerini gerçekten kutluyorum tebrik ediyorum hem yapmış oldukları inşaat sektörü sektöründeki güzel hizmetleri hem de bu ticaretteki güzel hizmetleri vesilesi ile Rabbim hayırlı bol kazanç versin. Tabi bu gün çok özel ve güzel bir gün, aşure günü bol bereketin olduğu bir gün. Peygamberler dahil olmak üzere birçok mübareklerin insanların kurtulduğu gün ve mallarını mülklerinin bereketlendiği gün ve dolayısıyla Rabbim bu kazançların bereketlendirsin. Ben bu vesile ile aşure gününüzü de tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 “MİMARLAR SAYESİNDE İNŞAATLARA GÜZELLİK GELDİ”
 Açılışta son konuşmayı yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’ da, “Sizleri kutluyorum böyle güzel bir mağazanın açılışında bulunduğunuz için. Bana ilk söylediklerinde hakikaten gelmenize değer çok güzel bir tesis dediler, bizde geldik hakikaten de güzel bir tesisle karşılaştık. Bu anlamda yatırımcı kardeşlerime tebrik ediyorum. Allah güzeldir güzel olanı sever. Başımızı sokacak bir ev diyoruz, ömrümüzün büyük çoğunluğunu bu evlerde geçiriyoruz bu mekanların da güzel olması lazım. Gözümüzün gönlümüzün açılması ve bulunduğu yere şehre güzellik katması her şeyden önemli. Peynir kalıpları gibi üst üste konan binalar, çevreye baktığınız zaman gözünüzün gönlünüzün açacak güzelliklerden mahrum vaziyette. İstanbul'da Sultanahmet Camii, Ayasofya, Süleymaniye olmasaydı istanbul'un Sultanahmet semti bu güzelliğe kavuşur muydu. Edirne’de Selimiye Camisi şimdiki camilere bakarsak hiç alakası yok. Artık çok şükür inşaatlara mimari girdi, mimarlarımız sayesinde bulunduğu yere güzellik getiren yoldan gelip geçen insanların ne kadar güzel bina yapmışlar dediği inşaatlar yapılmaya başlandı. Fatsa’da bunlardan nasibini almış tebrik ediyorum. Ayrıca bu mağaza mükemmel dizayn edilmiş, hayırlı bol kazançlar temenni ediyorum.” dedi.
  Yapılan konuşmalardan Fatsa Müftüsü Hüseyin Can’ın yaptığı duanın ardından mağazanın açılış kurdelesi protokol mensupları tarafından kesildi. Açılış şhowroom mağazasının gezilmesi ve ikram ile sona erdi.

Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle Türk Halkına ‘Hayatınız Güzel Olacak2 sözünü veren Seramiksan şimdi de ileri teknoloji ürünlerini yeni showroomu ile Fatsalılarla buluşturdu. Tunçek inşaatın 1.750 m2’lik alanda yer alan yeni showroomunda Seramiksan’ın farklı beğenilere yönelik estetik ve teknolojik ürünleri bir araya geliyor. Tunçek inşaat satışa sunduğu seramiksan ürünlerinin tasarım gücüne ve teknolojik üstünlüklerine kusursuz hizmet anlayışı ile değer katıyor. Sizde bu güzelliklerin farkına varmak ve evinizi yeniden tasarlamak isterseniz Dumlupınar mahallesinde bulunan Seramiksan Showroomunu ziyaret edebilirsiniz. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde