23 Temmuz 2024

Fatsa Kösebucağı Ortaokulu Öğrencileri, Okul Gazetesi İçin Müdür Ekrem Cinoğlu ile Röportaj Yaptı

  • PDF

Kösebucağı Ortaokulu öğrencileri Kübra Seçim ve Tuğba Uzun, Müdür Yardımcısı Saim Sözer, Fen ve Teknoloji öğretmeni Aysel Yaşar ve Türkçe öğretmeni Resul Varol ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilk sayısını çıkaracakları okul gazetesi için röportaj yaptılar.

Okul gazetesinin içeriği hakkında Müdür Ekrem Cinoğlu’na bilgi veren Kösebucağı İlkokulu-Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, gazeteyi çıkarmaktaki amaçlarının okul öğrencilerine yeni ufuklar açarak ileriye dönük katkıda bulunmak olduğunu belirttiler. Ayrıca okula gelemeyen öğrenci velilerine gazete aracılığı ile ulaşarak öğrencilerin okulda yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerden haberdar etmek olduğunu söylediler.

Öğrencilerin okul gazetesi için sordukları soruları içtenlikle cevaplayan Müdür Ekrem Cinoğlu, okul gazetesi sayesinde öğrenci velilerinin okulda yapılanlardan haberdar olacağını ifade ederek bu sayede okul ile veli arasındaki bağlantının güçleneceğini ve okuldaki başarının artacağını söyledi.

Müdür Ekrem Cinoğlu, Kösebucağı İlkokulu-Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerinin çok güzel bir çalışmaya imza attıklarını belirterek “Okul gazetesinin Kösebucağı İlkokulu-Ortaokulu’na hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Gazetenin çıkarılmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde