23 Temmuz 2024

Doktorlar altı ay ömür biçti, ben 17 yıl kazandım hayattan…

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

İlçemiz Dolunay mahallesinde ikamet eden ve 17 yıl önce kalbinin yarısı çalışmadığı için gittiği doktorlar tarafından ameliyat edilmeyip  altı aylık bir ömür biçilerek evine gönderilen  Kadir Pekgözlü, yaşam mücadelesi vererek hastalığa yenik düşmediğini, hayattan  17 yıl kazandığını söyledi.

Kadir Pekgözlü, “şuanda  70 yaşındayım. 1997 yılında  anjiyo oldum. Kalbimin yarısı çalışmadığı için bana ameliyat önerildi fakat riskli olduğu için ameliyat etmediler.  6 ay yaşayabilirsin evinde git otur dediler. Ama ben buna rağmen başka yerlere başvurarak  2 ay boyunca  kendimi ameliyat ettirmek için uğraştım. En son beni ameliyat edebilecek doktor buldum. Büyük bir risk alarak kalp ameliyatı oldum. Aradan 17 yıl geçti 6 ay ömür biçilmesine rağmen yaşıyorum. Bu konuda önce Allah sonra kendi kendime yaşam mücadelesi verdim. Düzenli olarak sporumu yapıyorum, yediğime içtiğime dikkat ediyorum ve bitkisel ilaçlar kullanarak hayata pozitif bakarak hayatta kalmayı başardım” dedi.

Hastalıkla savaşmanın en etkili yolunun onu kabullenmek olduğunu söyleyen Pekgözlü,          “O yıllardan bugünlere kadar geçen sürede büyük mücadele örneği vererek Yaşadıklarımın, takdiri ilahiden başka bir açıklamasının olmadığını düşünüyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde