23 Temmuz 2024

Şener: İşkur Merkezi Fatsa Ve Çevre İlçelere Hayırlı Olsun

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa ve çevre ilçelerine hizmet verecek olan İŞKUR hizmet binasının Kaymakamlık binasında hizmet vereceğini söyledi.

Fatsa ile birlikte çevre ilçelere hizmet verecek olan İŞKUR hizmet binasında 6 uzman personelin görev yapacağını söyleyen Şener, "Vatandaşlarımızdan bize en çok istek iş konusunda geliyor. Bu isteği karşılamak adına, İşveren ile işçi arasında hizmet verecek olan İŞKUR merkezimizi Fatsa'ya açıyoruz. Kaymakamlık binasında hizmet verecek olan İŞKUR için 6 personel görevlendirildi. Aktif bir şekilde Fatsa ve çevre ilçelerimize hizmet verecek." dedi.

İşçi İle İşveren Arasında Köprü Olacak

İŞKUR hizmet merkezinin İşçi arayan işletmeler ile işçiler arasında iletişim sağlayacağını ifade eden Şener, "Fatsa ve çevre ilçelerine hizmet verecek bu merkezin kuruluşu için uzun süreden bu yana çalışma yapıyorduk. Bu merkez bölgemiz için çok önem arz ediyor. Mesleki beceriye sahip vasıflı veya vasıfsız işçilerin istihdamında uzman ekip büyük fayda sağlayacak. Merkez istihdama büyük katkı sağlayacak." diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde