23 Temmuz 2024

CHP'DEN ZİYARETLER

  • PDF

Emniyet Ziyareti

 

Emniyet Müdürlüğünü ziyarette bulunan CHP heyeti yeni emniyet müdürü İbrahim Ethem Öztürk’e görevlerinde başarılar diledi. Fatsa’da insanlarımızın birbirilerine fazla sorun çıkarmadığını dile getiren Çelebi, her toplumda olabilen bir takım huzursuzluklar maalesef ilçemizde de oluyor diyerek sözlerine şöyle devam etti; “sizin de çok iyi bildiğiniz gibi bu tür olumsuzlukların önüne geçmenin zorluğu tartışılmazdır. Bazen bireylerimiz akıl tutulması yaşayabiliyor. Bu durum suç işlemelerine neden oluyor sanırım. Tabii diğer faktörler de var, yetişme tarzı, irade zayıflığı ve önemlisi eğitimsizlik başlıca nedenler olabiliyor” dedi. Başkan Çelebi’nin görüşlerine katıldığını belirten Emniyet Müdürü, her yörenin kendine has geleneksel, göreneksel düşünceleri, yaşam tarzı olduğunu belirten Emniyet Müdürü Öztürk; “ bu yaşam tarzının ve düşüncelerini öğrendiğiniz zaman o yöreye daha kolay adapte oluyorsunuz. İnsanları daha iyi anlıyorsunuz. Elimden geldiği kadar ben, kendi adıma söylüyorum bu yaşam şeklini, geçim kaynakları, düşünceleri çerçevesine beraber uyum sağlarsak daha iyi görevler yapacağımızı umuyorum. Mesela Karadeniz’de bir silah atma hastalığı var, bunu nasıl yok edebilirsiniz. Güzel güzel konuşmayla önüne geçebiliriz. İnsanlarımıza farklı seçenekler sunabiliriz.” dedi.

CHP ilçe Başkanı Doğan Çelebi, düşüncelerinden dolayı Yeni Emniyet Müdürünü kutlayarak,  istedikleri takdirde şahsının ve parti organlarının bu konuda emniyete yardım için ellerinden gelen her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti. Karşılıklı fikir alış verişlerinden sonra taraflar birbirilerine iyi dileklerini sunarak ziyaretlerini sonlandırdılar. 

CHP yönetimi görevlerine yeni atanan Kaymakam Mehmet Yapıcı’yı ve Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

İlk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden CHP heyeti, Kaymakam Yapıcı tarafından sıcak karşılandı. CHP İlçe Başkanı Doğan Çelebi yeni Kaymakamımıza yeni görevlerinde başarılar dileyerek sözlerine şöyle devam etti; “Hakikaten çok güzel bir yere geldiniz. Memleketimiz güzeldir. Asayişimiz iyidir, size hiçbir sorun çıkmaz. Burayı çok seveceğinizden eminiz. Gerçekten burada görev yaptıktan sonra yerleşen çok sayıda üst düzey bürokratlarımız vardır. Gerçi siz istihbaratını yapmışsınızdır.” Diyerek ilçemiz hakkında bilgi vermeye çalıştı.

Yeni Kaymakamımız Yapıcı, CHP ilçe Başkanı Doğan Çelebi’nin yaklaşımları için teşekkür ederek şunları söyledi; “ Biz rahat bir yer beklentisi içinde göreve başlamıyoruz. Gece gündüz durmaksızın çalışma azmiyle görev başındayız. İlçeniz gerçekten çok güzel, gelişmeye ve büyümeye oldukça müsait. Fatsa’mızı hep birlikte daha iyi yaşanır hale getirip standartlarımızı arttırma gayreti içinde olacağız.”dedi.

CHP İlçe Yönetimi karşılıklı söyleşilerden sonra tekrar başarılar dileyerek Kaymakamlıktan ayrıldı.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde