23 Temmuz 2024

“ Otomotiv Sektöründe Güven En Önemli Temel” “İnternet üzerinden satışlara itibar etmeyin”

  • PDF

Üç yıldır otomotiv sektöründe faaliyet gösteren ve otomotiv sektörü dışında sigorta, kasko, sürücü kursu gibi alanlarda da hizmet veren Dayı & Yeğen Otomotiv sektördeki istigrarlı yürüyüşüyle taktir ve güven toplamaya devam ediyor.

Otomotiv sektöründe severek var olduklarını ifade eden Erol Dirhemsiz Dayı – Yeğen Otomotiv olarak faaliyetleriyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

“ işimize önem veriyoruz”

Otomotiv sektörünün yanı sıra Fatsa’da Vatan Sürücü Kursu ve Emirlioğlu Sigorta ortaklığında da faaliyet gösterdiklerini belirten Erol Dirhemsiz; “ Dayı yeğen Otomotiv Erol Dirhemsiz, Orhan Tunç ve Erdal Dirhemsiz olmak üzere üç ortak olarak faaliyet gösteriyor. Ben dayıları olduğum için adınıda buradan almış oluyor. Bu işe arabalara karşı eskiden gelen bir merağımız sayesinde başladık. İsteyerek ve severek bu sektörde yer alıyoruz. İşimize oldukça önem veriyoruz. Aldığımız araçları satmadan önce bakımlarını yapıyor ve müşterilerimizi madur duruma düşürmemek için çaba sarf ediyoruz. Bu sayede araçlarımızı müşteriye tam güvenli şekilde satışa sunmuş oluyoruz. Verdiğimiz güven sayesinde satış ağımızda oldukça geniş. Rize, Trabzon, Artvin bölgesine yoğun satış yapıyoruz. Bunun dışında Türkiye’nin çoğu iline satış yapıyoruz. Nakliye ve Hayvancılık işiylede uğraştığımız için yoğun bir iş temposu oluyor. Gayretimiz ve hedefimiz çok” dedi.

“bu Sektörde  Güven Şart”

Şu anda araç alım satımlarında piyasa oldukça canlı ve satışlarımız iyi diyen Erol Dirhemsiz; “ Özellikle kurban bayramı döneminde bir yükseliş göstermişti. Şu anda piyasa oldukça güzel. Bölge olarak ekonomimizin düzgün olması bizim işlerimizin de düzgün olması anlamına geliyor. İnsanların ekonomik seviyeleri her geçen gün artıyor ve yatırım yapma olanakları da bununla doğru orantılı olarak artıyor. Refah düzeyi arttıkça insanlar daha fazla alım satım yapmaya başlıyor. Örneğin bir aile bir araç alıyor, devamında gelir düzeyi artış gösterdiğinde diğer bir aile ferdi için ikinci bir aracı zorunlu olarak görmeye başlıyor. Araç alım satımı yaparken en önemli kriter güvendir. Arabalar çalıntı mıi kazalı mı, pert kaydı yada arızası var mı bunların iyi araştırılması gerekir. Örneğin aracı Dayı – Yeğen kurum güvencesiyle aldım demek ile A şahsından aldım demek arasındaki farkı alıcının iyi bilmesi gerekir. Sorumluluk satanın olmuş oluyor. Son dönemlerde oldukça artış gösteren konu da internet üzerinden yapılan oto alım satımlarıdır. Hepsi için demiyorum ama insanlar buradaki ilanlara iyice araştırmadan itibar vermesinler. Örneğin şahsın biri çalıntı bir araç için satılık ilanı koyuyor ve araçın değerinden düşük bir fiyata koyuyor, insanlar sırf ucuz diye araca talip oluyor. Yada araç kazalı, arızalı oluyor. Bu satılar kurum aracılığıyla olduğu zaman kurumlar sattıkları ürünün arkasında oluyorlar. Bir atasözü var “ Ucuz Etin Yahnisi Yenmez”. Bu nedenle ucuz araçlara rabet göstermesinler, aldıkları araçları iyi kontrol etsinler ve araç alacakları kurumu iyi seçsinler. Aldıkları araçların faturalarını alsınlar. Biz müşterilerimize en iyi kaliteyi ve güvenceyi sağlamayı hedefliyoruz ve çalışmalarımız bu yönde oluyor” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde