23 Temmuz 2024

TUNÇEK İNŞAAT Büyümeye Devam Ediyor

  • PDF

Her geçen gün Türkiye’de ve dolayısıyla Fatsa’da inşaat sektörü büyürken, bu büyümeye paralel olarak sektörde yeni işletmeler  yerini alıyor.

Konutlaşma alanında büyüyen sektör, müteahhitlik sektörünü de güçlendiriyor. Bu konjekör içerisinde kurulduğu günden bu yana daima yenilik ve açılımlar yapan Tunçek İnşaat, Dumlupınar Mahallesinde (YEDAŞ Karşısı) yeni mağazasıyla sektörü heyacanlandırmaya ve sektör payını artırmanın gayreti ve azmi içine giriyor.

 

Tunçek İnşaat ortaklarından Mehmet Ali ÇEKİCİ Fatsa’da inşaat sektöründe sergiledikleri faaliyetler ve yakın zamanda hizmete giren Seramiksan Showroom mağazaları hakkında açıklamalarda bulundu.

2008 yılında iki ortaklı Bahri TUNÇ ve Mehmet Ali ÇEKİCİ’nin, TUNÇ ve ÇEKİCİ soyadlarının birleşiminden oluşan “TUNÇEK” İnşaat olarak faaliyete başladıklarını, Bahri Bey’in inşaat tecrübe ve birikimini, kendisinin ise yurtdışı deneyim ve dinamizmini birleştirerek inşaat sektöründe yola çıktıklarını belirtti ve sözlerine devam eden Çekici; “ İnşaat sektöründe ne yaparsanız yapın, kesinlikle yapacak çok şeyiniz vardır. Hiçbir zaman en iyisini yaptık diyemeyiz ama daima daha iyisini yapmak için gayret içerisindeyiz.Şirket olarak her daim amatör ruhla gece ve gündüz ekibimizle beraber insanları mutlu etmek için gayret etmekteyiz. Bu iş ekip işi; Bu yolda da yanımızda olan abim ve kardeşim, Bahri Bey’in oğulları her zaman yenilikçi olmuşlar ve daha fazla efor sarf ederek firmamızın kuruluşundan bu güne kadar %100 büyümemize vesile olmuşlardır. Bu nedenledir ki şirketimiz 2013 Fatsa ve Ordu’da vergi rekortmenleri listesine girmeyi hak etmiştir” dedi.

“Fatsa Hızla Gelişiyor”

Fatsa’da inşaat sektöründe büyümeye vurgu yapan ÇEKİCİ ; Fatsa’nın daha çok büyüyeceğine inanıyorum. Ordu’nun büyükşehir olmasından ötürü kapanan beldeler, birçok köy ve ilçeler de dahil Fatsa’ya göç etmektedir. Son zamanlarda ekonomik durgunlukların olmasına rağmen Fatsa merkezde beklentilere uygun, ne satılık ne de kiralık daire bulunmamaktadır. Bu da göçün Fatsa’ya katkısının olacağını ve devam ettiğinin göstergesidir. Aslında bu Fatsa’nın büyümesi ve gelişmesi açısından bakıldığında güzel bir olay” dedi.

Yatırım yapmayı düşünüyorsanız daire almak için doğru zaman, fakat bu sektörde güven önemlidir.

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için daire alımının kârlı bir zaman olduğunu ifade eden Mehmet Ali ÇEKİCİ; Bu sene fındık olmadı ve Karadeniz Bölgesi olarak ekonomik yönden etkilendik. Daire maliyetleri %25 oranında arttı. Ama daire fiyatları artmadı. O yüzden parası olan vatandaşlar 2014 fiyatlarında dairelerini alırlar ise 2015 yılına kârlı gireceklerdir. Çünkü 2015’de yeni yapılacak inşaatlar, gerek büyükşehir’in getirdiği mevzuatlar ve gerekse de olması gereken (belki gecikmiş olan) mevzuatlardan dolayı artan maliyetler ve inşaat malzemelerinde artan zamlar sebebiyle maliyet olarak daha yüksek olacaktır. O yüzden daire alacakların programlarını seneye ertelemeden, hemen almalarının tavsiye ediyorum”dedi.

“Yeni Mağazamızla Dumlupınar Mahallesinde Hizmetinizdeyiz”

Son dönemlerdeki faaliyetlerle ilgili bilgi veren Mehmet Ali ÇEKİCİ ; “İnsanlar artık konutlarında daha fazla vakit geçiriyorlar. Bu yüzden günümüzde konutlar, kullanışlı, konforlu ve o kadar da zarif olmalıdır diye düşünüyorum. Çünkü insanlarımız bu konuda bilinçlendi ve bizlerde bu beklentilere ayak uydurmamız için onların ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak ve büyükşehirlere gitme gereksinimlerini ortadan kaldırmak amacıyla inşaat konusundaki tüm ihtiyaçlarını temin edebilecekleri 1750 m²‘lik teşhir ve satış (showroom) mağazamızı açıyoruz.

Mağazamızda tüm gereksinimler karşılanacağı gibi, inşaat, dekorasyon, mutfak vb. çizimlerini ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca;

Resmi Kurumlar, özel inşaatlar ve müteahhit firmalara her türlü hizmeti vermeye devam etmekteyiz. Diyoruz ki, Burada bulunan ürünler, şık, kaliteli ve bir o kadar da ucuz olacaktır. Herkesin gezip görebileceği ve 3 Kasım 2014’te hedeflediğimiz açılışımıza özel fiyat imkanlarıyla tanışacağı mağazamızın açılışına bekliyoruz.

2014 Yılı içerisinde teslimatı yapılacak 70 adet dairemiz bulunmakta olup, 2015 yılı içerisinde ise şehre yürüme mesafede 110 dairelik projemiz olacaktır. Her kesime uygun ekonomik olan dairelerimiz için değerli başvurularınızı bekliyoruz.

Hepimize ve hepinize hayırlara vesile olması dileğiyle” diyerek sözlerine son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde