23 Temmuz 2024

“SİZİN HAYALLERİNİZ BİZİM HEDEFİMİZDİR”

  • PDF

“Bizim hassasiyetimiz diyalogsuzluktan dolayı Fatsa’mıza yatırım alanında  zaman kaybettirmemektir”

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat AK Parti’de yaşanan kongre süreci ve Fatsa’ya yapılacak yatırımlar ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

 Bizim hassasiyetimiz diyalogsuzluktan dolayı Fatsa’mıza yatırım alanında  zaman kaybettirmemektir  diyen Hamarat Fatsa için düşünülen yatırım ve projeler ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Biz milletvekillerimizle beraber hep birlikte yatırım projelerinin takipçisi olmaya devam ediyoruz. Fatsa’lı hemşerilerimiz ne hayal ediyorsa o bizim hayalimiz ve hedefimizdir. Neyin burada olmasını istiyorsa olabilirlik çerçevesinde gerçekleştirilecektir ve milletimiz ne istiyorsa o bizim konumuzdur. Milletimiz şu anda birinci aşamada çevre yolu istiyor ve çevre yolu projelendirilme aşamasında. Bu projenin takibinde hep beraber çalışıyoruz. Diğer projelerde aynı şekilde ama bunların yanı sıra bir de büyükşehir yönetimi mevcut. Büyükşehir belediyesinin çalışmalarıyla örtüşmesi gerekiyor. İştişare ve kontak içerisinde çalışıyoruz ki enerjiler boşa harcanmasın. Dolayısıyla bazı konular da direk yerel yönetimlere tekabul ediyor. Örneğin lliman konusu biraz da belediyelerinde konusu. Bu yüzden bu konularda bizim hassasiyetimiz diyalogsuzluktan dolayı Fatsa’mıza  zaman kaybettirmeme şeklinde anlaşılması lazım. Bu bakımdan diyologlarımızı hassasiyetle devam ettiriyoruz” dedi.

“Yarış ve kırdırma politikası değil uzlaşma politikası izliyoruz”

Bizim kongrelerimiz parti içi bir ittifak çalışmasıdır diyen Hamarat; “ Parti içi demokrasilerimizi iştişare şeklinde uygulamaya çalışıyoruz. İnsanları birbiriyle yarıştırmak, kırdırmak yerine uzlaşma arayışı şeklinde devam ediyor. Parti içi meseleleri Türkiye meselesi haline getirmememizin yegane sebebi budur. Bu konuları biz böyle çözmezsek bir çok parti gibi meselelerimiz Türkiye meselesi haline gelirdi. Biz bütün bunları engellemek için parti içi yarışları mümkün mertebe iştişare aşamasında çözmeye çalışıyoruz. Sonuçta uzlaşma listesiyle sağlanmış oluyor ve listeyi kongreyle belirlemeye çalışyoruz. Bu konu birazda ülkeye olan hassasiyetimizden kaynaklanıyor” dedi. 

“Halkımızdan isteğimiz şudur”

Türkiye kaygılarını önde tutan, kendi dertlerini ülke dertlerinin önüne atmayan siyasi kadro olarak, AK Parti’nin  siyasi seçimlerine en popüler ve halkın tercihi olan bir parti olarak gittiğine dikkat çeken Hamarat; “Halkımızdan isteğimiz şu, bizi izlemeye devam etsinler. Başkalarının uydurduğu yalanlara intikal etmesinler. Biz duyuyoruz, yapılacak işler etrelenmiş, parti içi kavgalar varmış diyenler oluyor. Bu üretilen şeyler gerçeği yansıtmamaktadır. Biz hala 12 yılın sonunda ülkeyi birinci sırada tutan bir kadroyuz. Halkımız bize güvenmeye devam etsinler, kazançlı çıksınlar” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde